Kategorier
Paulas blogg

Lite information

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Minns ni att jag nyligen skrev ett blogginlägg om Socialstyrelsens nya riktlinjer för vård och stöd vid adhd och autism? Jag har blivit uppmärksammad om att även privatpersoner och inte bara intresseorganisationer och myndigheter får lämna in synpunkter om riktlinjerna. Så har ni synpunkter om riktlinjerna kan ni skicka in dem till Socialstyrelsen senast den 20 januari 2023. Länken för att komma till synpunktsblanketten hittar ni om ni scrollar ner på denna sida.

Jag vill också informera om att Misa Kompetens temakonferens är framflyttad till den 17/2. Så är ni intresserade av att anmäla er vet ni att konferensen inte kommer att äga rum i november som det var tänkt i början utan först i början av nästa år.

Slutligen vill jag berätta att jag kommer att ha semester från den 1 till den 8 november. Den 9 och 10 kommer jag föreläsa vilket innebär att jag troligen inte kommer att skriva några nya egna blogginlägg under perioden mellan dessa datum. Däremot har jag en del läsarfrågor att svara på och kommer därför fortsätta publicera svar på läsarfrågor under semestern. Hur många läsarfrågor jag kommer att svara på beror på hur många frågor jag får, men så länge jag har obesvarade läsarfrågor i kö samt tid och ork kommer jag svara på frågor regelbundet. Ni vet väl att ni hittar mina publicerade svar här, och ni får gärna, om ni vill, kommentera frågorna och mina svar.

Glöm inte att dela det här inlägget på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl.:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, köpa min bok, fråga mig om autism och följa min blogg.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Reklam för min bok

Min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att köpa på Bokus (pris 275 kr, fri frakt över 249 kr för privatpersoner) och Adlibris (pris 275 kr, frakt okänd).

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via push-aviseringar (den vita bjällran med blå bakgrund). Man kan också följa min blogg via Facebook, Instagram eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Senaste svar på alla blogginlägg

  1. När jag var barn låg jag stilla hela dagarna när jag hade feber. (förutom toabesök och dricka) Mitt syskon däremot…

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *