Läsarfrågor

Följ frågor och svar via mejl

.

Följ frågor och svar via RSS

För att följa frågor och svar så behöver man en RSS-läsare, t. ex. Raven (Windows/Mac OS/Linux), Feeder (Android) eller NetNewsWire (iOS). Man kopierar sedan den här webbadressen till RSS-läsaren. Frågor och svar kommer då att synas i RSS-läsaren.

Fråga om autism och AD(H)D

Har du en fråga om t.ex. närstående eller bemötande? Eller har du egen diagnos och vill ställa en fråga? Ställ en fråga till mig genom att fylla i frågeformuläret. Din fråga kommer att synas offentligt på bland annat sidan Läsarfrågor. Tänk på att inte uppge riktiga namn eller andra uppgifter som går att härleda till fysiska personer! Jag har inte möjlighet att svara privat p.g.a. tidsbrist. Jag förbehåller mig rätten att återanvända din fråga i andra sammanhang, såsom föreläsningar, böcker m.m. utan att betala någon ersättning till frågeställaren. Jag kommer inte att publicera oseriösa frågor eller frågor som innehåller personangrepp, hat, hot e.t.c.

OBS! Föreläsnings- och intervjuförfrågningar skickas genom kontaktformuläret.

Frågeformulär

Tänk på att inte skriva ditt riktiga namn (använd ett alias). Skriv inte heller uppgifter i frågan som går att härleda till fysiska personer. Ändra vissa detaljer så att ingen blir igenkänd.

Din fråga kommer att synas offentligt på bland annat sidan Läsarfrågor. Jag har inte möjlighet att svara privat p.g.a. tidsbrist.

Tips! Efter att du har skickat din fråga så kan du prenumerera på frågor och svar via mejl eller RSS om du vill.