Läsarfrågor

Fråga om autism och AD(H)D

Vill du ställa en fråga om något som har med NPF att göra? I så fall kan du ställa frågan till mig genom att fylla i mitt frågeformulär. Din fråga kommer att synas offentligt på bland annat sidan Läsarfrågor. Tänk därför på att inte skriva ditt riktiga namn och ändra vissa detaljer så att ingen blir igenkänd.

Jag förbehåller mig rätten att återanvända din fråga i andra sammanhang, såsom föreläsningar, böcker m.m. utan att betala någon ersättning till frågeställaren. Jag förbehåller mig även rätten att rätta eventuella grammatiska fel.

OBS! Föreläsnings- och intervjuförfrågningar skickas genom kontaktformuläret. Jag är endast tillgänglig för föreläsningar, intervjuer och offentliga läsarfrågor. Jag tackar vänligt men bestämt nej till andra samarbeten såsom länkbyte, reklam på bloggen samt privat chatt/mejlväxling eller privat rådgivning. Var vänlig och respektera detta!

Frågeformulär

Frågeformuläret är stängt för sommaren men öppnar igen i mitten av augusti! Läsarfrågor om NPF som skickas under uppehållet kommer att ignoreras helt.

Jag svarar endast på föreläsnings- och intervjuförfrågningar.

Tips! Om du prenumererar på frågor och svar via RSS märker du när frågeformuläret är igång igen.

Tipsa om läsarfrågor på Facebook, Twitter m.m.