Kategorier
Okategoriserade

Välkomna till Misa Kompetens temakonferens

Till ära av att Misa Kompetens nu funnits i 10 år vill vi uppmärksamma jubileet genom att arrangera en temakonferens! Eller rättare sagt har vi faktiskt funnits sedan 2011, men under 2021 satte pandemin stopp för fester och större arrangemang vilket var anledningen till att vi valde att vänta. Men den 18 november 2022 blir det äntligen dags! OBS! Konferensen är framflyttad till den 17/2 2023.

Vi kommer att vara på Norrtullsgatan

Här kan du läsa mer om evenemanget! Som det framgår är priset för deltagande 500 kronor, och det går att delta antingen digitalt eller på plats på Bryggarsalen i Stockholm på Norrtullsgatan 12N. Väljer du att delta fysiskt på plats kommer du att bli bjuden på lättare lunch och fika!

Hoppas vi ses

Observera att det är ett begränsat antal platser för fysiskt deltagande, men däremot är det ingen maxgräns för digital medverkan. Så vill du delta fysiskt är det bra om du anmäler dig snart. Sista anmälningsdagen är den 31 oktober 2022, och är du intresserad av att anmäla dig gör du det här. Hoppas vi ses! 🙂

Jag vore tacksam om mina läsare hjälpte mig att informera om autism och ADHD genom att dela det här inlägget på exv. Facebook:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Jag kommer inte publicera kommentarer som är utan betydelse för ämnet eller som innehåller personangrepp, hat, hot e.t.c.

Man kan boka mig för en föreläsning, fråga mig om autism, följa min blogg och låna mina böcker.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via Facebook, mejl eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

2 svar på ”Välkomna till Misa Kompetens temakonferens”

Jag kan inte se att du ska hålla någon föreläsning i programmet. Det borde MISA bett dig om tycker jag:)

Låter främst som ett evenemang för yrkesverksamma som hjälper autister till jobb där de kan träffa andra yrkesverksamma som jobbar för samma sak.

Denna gång har jag faktiskt inte blivit ombedd att föreläsa så jag kommer bara vara en ”vanlig” deltagare på konferensen 🙂 Dock lär jag inte orka sitta i konferenssalen hela dagen så jag misstänker att jag kommer att sitta en del i korridoren men ändå hänga kvar i byggnaden hela dagen.

Jag tror faktiskt att väldigt många som kommer att delta i konferensen är intresserade av de metoder Misa Kompetens utbildar om, d v s SE och IPS. Det är ju Misa Kompetens spetskompetens! Det är bara jag som föreläser om autism 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *