Kategorier
Okategoriserade

Vill du lämna synpunkter om en planeringsapp?

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Som ni vet stöttar jag gärna studenter som skriver uppsatser om autism alternativt arbetar med olika projekt som kan gynna oss med NPF-diagnoser. Idag har jag en hälsning från en student som heter Alexander, och han skriver så här:

”Hej, mitt namn är Alexander och jag är student vid Luleå Tekniska Universitet. Jag är en del av en projektgrupp där vi jobbar med en planeringsapp som ska förenkla vardagen för personer med ADHD och/eller autism. En kort beskrivning kommer här: 

En app som möjliggör planering och underlättar vardagen för ADHD och autistiska personer, inte minst genom en strikt alarmfunktion som bidrar till en större omfattning av fullföljda uppgifter. Fokus ligger på enkelhet och överskådlig grafik istället för ett stort omfång av detaljer för att underlätta för användaren. 

För att se till att appen uppfyller detta syfte skulle vi vilja hålla intervjuer med personer som har ADHD och/eller autism. Intervjuerna kommer ske antingen över telefon, zoom, teams eller skype beroende på vad som skulle passa dig bäst. Intervjun kommer hållas med en till två personer samt kommer den spelas in så att vi vid ett senare tillfälle kan gå över innehållet och försöka göra appen så bra som möjligt. Du som blir intervjuad kommer självklart att få vara anonym.

Om du skulle vilja delta så skicka gärna ett mejl till mig på alesel-8@student.ltu.se eller skicka ett sms till 0702990994.

Med vänliga hälsningar

Alexander Selfors”

Om du har frågor eller vill ställa upp på en intervju är det alltså Alexander du ska kontakta. Jag agerar endast som en mellanhand och kan därför inte svara på frågor om vare sig intervjuerna eller projektet! Kontakta Alexander direkt om du är intresserad av att bli intervjuad istället för att anmäla intresse i kommentarsfältet för jag är inte säker på att han läser bloggen.

Glöm inte att dela det här inlägget på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl.:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, köpa min bok, fråga mig om autism och följa min blogg.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Reklam för min bok

”Viktig bok, att höra om trötthet och svårigheter, samtidigt som stor fokusering inte behöver vara dränerande. Boendestöd är inget att skämmas för, även om man verkar välfungerande.”
-Eva, mamma till vuxen Aspergare, 5 juli 2022

Min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att köpa på Bokus (pris 275 kr, fri frakt) och Adlibris (pris 275 kr, frakt okänd).

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via push-aviseringar (den vita bjällran med blå bakgrund). Man kan också följa min blogg via Facebook, Instagram eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *