Kategorier
Paulas blogg

Vårens sista soffsnack mellan mig och Mimmi

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Minns du när jag annonserade ut det senaste soffsnacktillfället mellan mig och Mimmi Darbo? På måndagen den 22 maj mellan klockan 12 och 12:30 blir det dags för vårens sista soffsnack mellan mig och Mimmi, och denna gång blir ämnet bemötande. Jag och Mimmi kommer att diskutera vilka saker som är bra att tänka på vid bemötandet av oss autister, och vi kommer även beröra lite hur man gör för att motivera en autistisk person (du som brukar följa min blogg vet ju min åsikt kring detta, d v s att andra människor aldrig ska försöka få oss autister att göra saker som vi verkligen inte vill göra). Mimmi kommer att intervjua mig och jag kommer att svara på hennes frågor.

Ett digitalt och kostnadsfritt evenemang

Om du är yrkesverksam eller en anhörig och har funderingar om hur man bör bemöta någon med autism är du kanske intresserad av att delta. Eller kanske har du istället egen diagnos och har upplevt brister i bemötandet hos boendestödjare, personal på daglig verksamhet, biståndsbedömare eller liknande? I så fall kommer evenemanget kanske intressera dig. Evenemanget kommer att ske digitalt och deltagandet kommer självklart vara kostnadsfritt.

Kommer att vara som en podd

Precis som sist kommer soffsnacket vara som en podd vilket innebär att jag och Mimmi inte kommer att visa oss på bild men däremot kommer du att höra oss. Du som deltagare behöver alltså inte heller ha din webbkamera på ifall du inte skulle vilja det. När jag och Mimmi är klara med soffsnacket kommer vi ha efterföljande diskussion då det kommer att finnas möjlighet för dig som deltagare att dela med dig tankar eller ställa frågor.

Så här anmäler du dig

Om du är intresserad av att delta i soffsnacket, mejla mig via kontaktformuläret på min hemsida (bry dig inte om att det står att formuläret endast ska användas för föreläsningsbokningar!) senast på söndagen den 21 maj klockan 19 så kommer jag mejla dig länken till evenemanget. Se till att din mejladress är rättstavad för annars kommer jag inte kunna svara på ditt meddelande. Du som deltog i soffsnacket i mars behöver inte anmäla dig ifall du har kvar länken! För dig är det bara att logga in, men du som inte deltagit i våra soffsnack tidigare ska alltså kontakta mig för att få länken.

Glöm inte att dela det här inlägget på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl.:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, köpa min bok, fråga mig om autism och följa min blogg.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Reklam för min bok

”Viktig bok, att höra om trötthet och svårigheter, samtidigt som stor fokusering inte behöver vara dränerande. Boendestöd är inget att skämmas för, även om man verkar välfungerande.”
-Eva, mamma till vuxen Aspergare, 5 juli 2022

Min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att köpa på Bokus (pris 275 kr, fri frakt) och Adlibris (pris 275 kr, frakt okänd).

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via push-aviseringar (den vita bjällran med blå bakgrund). Man kan också följa min blogg via Facebook, Instagram eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

2 svar på ”Vårens sista soffsnack mellan mig och Mimmi”

Tyvärr finns inte soffsnacken tillgängliga online i efterhand. Men jag mailade dig länken i morse, hoppas du fick den och kunde delta i dagens soffsnack live!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *