Kategorier
Paulas blogg

Välkomna att delta i soffsnacket med Göran och Mimmi

Förra veckan skrev jag om mitt eget soffsnack som kommer att handla om boendestöd och jag har redan fått flera anmälningar till det digitala evenemanget, kul! Nu är det dags för mig att annonsera ut min kollega Göran Tingströms soffsnack med Mimmi Darbo. Nästa tillfälle för Görans soffsnack kommer att vara den 3 april klockan 11:30, och precis som mitt soffsnack kommer hans evenemang att vara digitalt och kostnadsfritt.

Göran har helt andra erfarenheter än jag i och med att han har en intellektuell funktionsnedsättning och jag har autism, och den 3 april kommer han intervjuas av Mimmi om sina erfarenheter av skolan. Göran gick till den anpassade grundskolan, det som förut kallades särskolan. Så alla ni som vill lära sig mer om hur det är att leva med en intellektuell funktionsnedsättning och gå i särskolan, passa på och anmäl er! Anmälan görs inte här på bloggen utan det gör ni direkt till Göran via mejl. Hans mejladress är goran.tingstrom@misakompetens.se

Och apropå mitt eget soffsnack: Alla ni som anmält er till mitt soffsnack har fått inbjudan och Zoom-länken via mejl nu förutom en av er. Du som inte fått den, skriv gärna till mig igen ifall du fortfarande är intresserad av att delta! Hotmailadressen du angav i din anmälan existerar inte så jag fick tillbaka svarsmailet. Kolla särskilt om understrecket och stavningen stämmer! Och ni som inte anmält er ännu till mitt soffsnack: det är inte för sent ännu!

Jag vore tacksam om mina läsare hjälpte mig att informera om autism och ADHD genom att dela det här inlägget på exv. Facebook:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Jag kommer inte publicera kommentarer som är utan betydelse för ämnet eller som innehåller personangrepp, hat, hot e.t.c.

Man kan boka mig för en föreläsning, fråga mig om autism, följa min blogg och låna mina böcker.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via Facebook, mejl eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Senaste svar på alla blogginlägg

  1. Intervju med sakkunnig på förbundet Autism nyligen: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/autism-sverige-om-lss?fbclid=IwAR31obhR6tpRglr1DM-2q0U5fye3GM_x6M11Kq90sVd-OAlQ8yW3ZiKd3S0

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *