Kategorier
Paulas blogg

Välkomna att delta i soffsnacket med Göran och Mimmi

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Förra veckan skrev jag om mitt eget soffsnack som kommer att handla om boendestöd och jag har redan fått flera anmälningar till det digitala evenemanget, kul! Nu är det dags för mig att annonsera ut min kollega Göran Tingströms soffsnack med Mimmi Darbo. Nästa tillfälle för Görans soffsnack kommer att vara den 3 april klockan 11:30, och precis som mitt soffsnack kommer hans evenemang att vara digitalt och kostnadsfritt.

Göran har helt andra erfarenheter än jag i och med att han har en intellektuell funktionsnedsättning och jag har autism, och den 3 april kommer han intervjuas av Mimmi om sina erfarenheter av skolan. Göran gick till den anpassade grundskolan, det som förut kallades särskolan. Så alla ni som vill lära sig mer om hur det är att leva med en intellektuell funktionsnedsättning och gå i särskolan, passa på och anmäl er! Anmälan görs inte här på bloggen utan det gör ni direkt till Göran via mejl. Hans mejladress är goran.tingstrom@misakompetens.se

Och apropå mitt eget soffsnack: Alla ni som anmält er till mitt soffsnack har fått inbjudan och Zoom-länken via mejl nu förutom en av er. Du som inte fått den, skriv gärna till mig igen ifall du fortfarande är intresserad av att delta! Hotmailadressen du angav i din anmälan existerar inte så jag fick tillbaka svarsmailet. Kolla särskilt om understrecket och stavningen stämmer! Och ni som inte anmält er ännu till mitt soffsnack: det är inte för sent ännu!

Glöm inte att dela det här inlägget på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl.:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, köpa min bok, fråga mig om autism och följa min blogg.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Reklam för min bok

”Viktig bok, att höra om trötthet och svårigheter, samtidigt som stor fokusering inte behöver vara dränerande. Boendestöd är inget att skämmas för, även om man verkar välfungerande.”
-Eva, mamma till vuxen Aspergare, 5 juli 2022

Min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att köpa på Bokus (pris 275 kr, fri frakt) och Adlibris (pris 275 kr, frakt okänd).

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via push-aviseringar (den vita bjällran med blå bakgrund). Man kan också följa min blogg via Facebook, Instagram eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *