Kategorier
Okategoriserade

Välkomna till ett digitalt samtal om IF

Är du nyfiken på hur det är att leva med intellektuell funktionsnedsättning? Nu har du en ypperlig chans att lära dig! Min kollega Göran Tingström bjuder in alla intresserade till ett digitalt samtal där han kommer att dela med sig av sina erfarenheter av att ha en intellektuell funktionsnedsättning. Några ämnen som Göran kommer att ta upp är delaktighet, självständighet och bemötande. Deltagandet är helt gratis!

Eventet kommer att hållas i Zoom

Datum och tid är onsdagen den 9 juni från klockan 14 till 15, och eventet kommer att hållas på Zoom. Anmälningar görs direkt till Göran på mejladressen goran.tingstrom@misakompetens.se, och han kommer att skicka en Zoom-länk till dig som anmäler dig. Eftersom det är Göran som är ansvarig för eventet och inte jag kan jag tyvärr inte svara på frågor om eventet. Har du några frågor är det alltså Göran du ska vända dig till. Vill du lära dig om intellektuell funktionsnedsättning så anmäl dig vetja!

Klicka här för att kommentera eller fråga om det här inlägget! Jag kommer inte publicera kommentarer/frågor som innehåller personangrepp, hat, hot e.t.c.

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga om ett helt annat ämne. Ni hittar tidigare läsarfrågor här.

Följ gärna min blogg via Facebook, mejl eller RSS.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig på min hemsida.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

paulatilli.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse, genom att använda paulatilli.se godkänner du det.  Information om cookies

Copy link
Powered by Social Snap