Kategorier
Paulas blogg

Öppet Hus på Ågesta Folkhögskola nästa vecka!

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Hej alla mina kära bloggläsare! 🙂

Jag tänkte passa på att påminna er om att vi har Öppet Hus på Ågesta Folkhögskolas Älvsjö avdelning i Stockholm tisdagen den 10 februari mellan klockan 15 och 19. Adressen är Älvsjö gårdsväg 9, pendeltågsstation Älvsjö. Det är bara några minuters gångväg från pendeltåget och skolan är lätt att hitta: när man går från pendeltåget, går man först till vänster och sedan till höger nedför backen.

När jag skrev mitt senaste inlägg om Öppet Hus, var jag inte helt säker på om jag skulle vara där eftersom jag inte visste säkert om jag skulle få en föreläsningsförfrågan för den kvällen i sista minuten eller inte. Men nu är det klart att jag kommer att närvara och sälja och signera min bok På ett annat sätt: mina erfarenheter av Aspergers syndrom – ett autismspektrumtillstånd. Jag fick iofs en föreläsningsförfrågan till Finland i sista minuten till nästa vecka, men jag kommer att åka dit på onsdag, dvs dagen efter.  Jag är jätteglad över att kunna vara med på Öppet Hus! 🙂 Min bok kostar 200 kr, men tyvärr har jag endast möjlighet att ta emot kontanter och vi har ingen bankomat i skolan. Om Du vill köpa boken och inte har med Dig kontanter, går boken även att beställa på nätet.

Så om Du är intresserad av att veta mer om Aspergerinformatörsutbildningen eller någon av de andra utbildningarna vår skola erbjuder, kom gärna till Öppet Hus och ställ dina frågor till oss! Och ni andra som är nyfikna på hur skolan ser ut är naturligtvis mycket välkomna också! 🙂 Jag kommer att sitta vid ett bord på nedervåningen.

Slutligen tänkte jag tala om att jag fortfarande har lediga dagar i vår, speciellt i mars, så om Du är intresserad av att boka mig för en föreläsning om Aspergers syndrom, går det att boka mig via min hemsida. Till april och maj har jag redan hunnit boka en del föreläsningar, men även då har jag fortfarande några lediga dagar kvar.

6 svar på ”Öppet Hus på Ågesta Folkhögskola nästa vecka!”

Jeg ser med glede at du har fått noen følgere til! Jeg skvatt da jeg leste åpent hus. Jeg liker bedre lukkede hus. Å kunne låse døra og være trygg. Bare lydene av et stille hus var nok til å skremme meg. Hva da med et åpent hus? Men jeg er jo voksen og skjønner at åpent hus betyr at folk er velkommen til å få se noe. Og jeg er glad du er med å arrangerer. Det fører til økt kunnskap. Økt kunnskap gir økt forståelse. Forståelse er den fineste gaven jeg får.

ooohhhh hade varit skoj gå på öppet hus få höra dig igen ^^ vad synd man inte har möjlighet 🙁 jag får hålla ut 😛 ändå tills nästa gång i v-ås eller så (Y)

Det kan tyvärr dröja ett tag tills det blir en öppen föreläsning i Västerås igen för jag var ju där ganska nyss, men man vet aldrig 🙂 Tråkigt att du inte kan komma på öppet hus, men jag kommer inte föreläsa där utan endast sitta vid ett bord och sälja min bok.

Svara

ah ok där ser man ^^ haha ok tjaa jag får la hålla kontakt med dig så märker jag väl när och om du gör en föreläsning här igen då den är fortfarande väldigt uppskattad och bra ifrån min sida och du verkar vara en snäll trevlig tjej du med mycket kunskap och information (Y)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *