Kategorier
Paulas blogg

Välkomna till Öppet Hus på Ågesta Folkhögskola!

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Tisdagen den 10 februari mellan kl 15 och 19 blir det dags igen för Öppet Hus hos oss på Ågesta Folkhögskolas Älvsjö avdelning, adress Älvsjö Gårds Väg 9. Förra gången vi hade Öppet Hus känns nästan som igår, men det var faktiskt snart för ett år sedan. Helt otroligt hur fort tiden går! 🙂

Ågesta Folkhögskola har vi olika inriktningar för elever med Aspergers syndrom: ämnesinriktning, arbetsinriktning och informationsinriktning. Vi behöver alltid nya engagerade föreläsare för vår föreläsarpool, så om du är sugen på att börja föreläsa om Aspergers syndrom, kan informationslinjen kanske vara något för dig. Om du har frågor eller undringar över utbildningen, svarar vi gärna!

Om jag inte får en föreläsningsförfrågan i sista minuten för den 10 februari, kommer även jag vara på plats precis som förra året och sälja och signera min bok På ett annat sätt: mina erfarenheter av Aspergers syndrom – ett autismspektrumtillstånd. Boken kostar 200 kr, så om du vill köpa boken, glöm inte att ta ut pengar! Ta gärna med dig jämna pengar. Om du inte vill köpa boken, kom gärna ändå förbi och säg hej! 🙂

6 svar på ”Välkomna till Öppet Hus på Ågesta Folkhögskola!”

jag ska kanske komma. Hoppas isåfall Jim kommer också. Jag har inte haft kontakt med han sen före jul så jag kan inte fråga, för han verkar ha försvunnit från skype. Jag kan iof skicka ett sms och fråga.

Åh vad kul! Jag har faktiskt funderat på att söka dit till hösten, så jag kommer absolut komma och kolla in skolan.

Hoppas jag vågar komma fram och hälsa på dig också. Skulle väldigt gärna vilja köpa din bok. 🙂

Vad kul, du är varmt välkommen! 🙂 Och kom gärna till mig och säg hej om du vågar, det skulle vara jätteroligt. Jag kommer nog sitta vid försäljningsbordet nästan hela tiden men kommer kanske ta en kort paus någon gång om jag vill äta eller något. Om du inte skulle hitta mig vid försäljningsbordet på nedervåningen, kan du fråga efter mig.

Svara

Wohoo, vad roligt att ni kommer! 😀 😀 😀

Ta med jämna pengar (200 kr) om du vill köpa boken eftersom Ågesta inte har någon möjlighet att ta kortbetalning, och de har ju ingen bankautomat heller. Men annars kan man även beställa boken enkelt på nätet!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *