Kategorier
Paulas blogg

Nu börjar den galna veckan!

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu börjar den galna veckan. Jag är på Arlanda och ska strax flyga till Luleå. Från Luleå flygplats kommer jag först ta en buss in till stan, sedan efter ett par timmar en buss till Kalix där det blir bussbyte till Övertorneå. Idag är det alltså bara resa, resa och resa. Jag åkte hemifrån kl 9, och kommer att vara framme i Övertorneå strax innan 20.

Framme på hotellet kommer jag endast hinna duscha, därefter kommer jag behöva lägga mig direkt för imorgon bitti föreläser jag om Aspergers syndrom i arbetslivet för personalen på Iris Hadar. Efter föreläsningen åker jag hem och kommer att vara tillbaka i Stockholm imorgon kväll. Så idag och imorgon blir det bara att resa och föreläsa!

20150223_112756

2 svar på ”Nu börjar den galna veckan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *