Kategorier
Okategoriserade

Jag är med i Aftonbladet

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Ni har väl inte missat att jag är med i Aftonbladet? Jag vet att artikeln är bakom en betalvägg och det är ingenting jag kan påverka tyvärr. Jag är själv ingen plus-prenumerant så jag kommer inte åt artikeln själv, men för er som är det alternativt vill bli det finns artikeln tillgänglig. Artikeln kommer också att publiceras i papperstidning. Jag har tyvärr ingen aning om det exakta datumet och det visste inte journalisten heller. Men jag antar att det blir någon gång den här veckan!

Försöker komma ikapp

Under den senaste tiden har jag fått väldigt många läsarfrågor vilket är jätteroligt! Jag blir jätteglad av alla era frågor. Jag har inte hunnit svara er alla ännu men kommer att fortsätta svara på frågorna i tur och ordning. Under de senaste 2 veckorna har jag publicerat fler läsarfrågor än vanliga blogginlägg vilket helt enkelt beror på att jag fått väldigt många läsarfrågor och försöker komma ikapp. Vanligtvis publicerar jag varken blogginlägg eller läsarfrågor på helgerna men gjorde ett undantag förra helgen för att hinna ikapp. Dock försöker jag variera mig och också posta ”vanliga” blogginlägg emellanåt så att det blir variation i bloggandet. Så skulle jag publicera ett vanligt blogginlägg någon dag istället för att publicera en ännu obesvarad läsarfråga behöver ni som fortfarande väntar på ett svar oroa er: jag har inte glömt er och kommer absolut att svara! 🙂

Glöm inte att dela det här inlägget på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl.:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, köpa min bok, fråga mig om autism och följa min blogg.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Reklam för min bok

”Viktig bok, att höra om trötthet och svårigheter, samtidigt som stor fokusering inte behöver vara dränerande. Boendestöd är inget att skämmas för, även om man verkar välfungerande.”
-Eva, mamma till vuxen Aspergare, 5 juli 2022

Min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att köpa på Bokus (pris 275 kr, fri frakt) och Adlibris (pris 275 kr, frakt okänd).

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via push-aviseringar (den vita bjällran med blå bakgrund). Man kan också följa min blogg via Facebook, Instagram eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *