Kategorier
Okategoriserade

Jag är med i Aftonbladet

Ni har väl inte missat att jag är med i Aftonbladet? Jag vet att artikeln är bakom en betalvägg och det är ingenting jag kan påverka tyvärr. Jag är själv ingen plus-prenumerant så jag kommer inte åt artikeln själv, men för er som är det alternativt vill bli det finns artikeln tillgänglig. Artikeln kommer också att publiceras i papperstidning. Jag har tyvärr ingen aning om det exakta datumet och det visste inte journalisten heller. Men jag antar att det blir någon gång den här veckan!

Försöker komma ikapp

Under den senaste tiden har jag fått väldigt många läsarfrågor vilket är jätteroligt! Jag blir jätteglad av alla era frågor. Jag har inte hunnit svara er alla ännu men kommer att fortsätta svara på frågorna i tur och ordning. Under de senaste 2 veckorna har jag publicerat fler läsarfrågor än vanliga blogginlägg vilket helt enkelt beror på att jag fått väldigt många läsarfrågor och försöker komma ikapp. Vanligtvis publicerar jag varken blogginlägg eller läsarfrågor på helgerna men gjorde ett undantag förra helgen för att hinna ikapp. Dock försöker jag variera mig och också posta ”vanliga” blogginlägg emellanåt så att det blir variation i bloggandet. Så skulle jag publicera ett vanligt blogginlägg någon dag istället för att publicera en ännu obesvarad läsarfråga behöver ni som fortfarande väntar på ett svar oroa er: jag har inte glömt er och kommer absolut att svara! 🙂

Jag vore tacksam om mina läsare hjälpte mig att informera om autism och ADHD genom att dela det här inlägget på exv. Facebook:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Jag kommer inte publicera kommentarer som är utan betydelse för ämnet eller som innehåller personangrepp, hat, hot e.t.c.

Man kan boka mig för en föreläsning, fråga mig om autism, följa min blogg och låna mina böcker.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via Facebook, mejl eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *