Kategorier
Paulas blogg

Intervjupersoner sökes

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Idag har jag en hälsning från två studenter som vill lyfta fram arbetssituationen för oss autister. En mycket viktig fråga om man frågar mig! Så om någon av er är intresserad av att delta i studien eller känner någon som vill det så kan ni gärna höra av er till studenterna. Så här skriver de:

”Hej,

Vi heter Matilda och Nora och studerar på Stockholm Universitets program inom Personal, Arbete och Organisation. Nu under hösten är det dags för oss att skriva vår C-uppsats. Vår tanke är att fokusera på hur personer med asperger/autism utan intellektuell funktionsnedsättning upplever rekryteringsintervjuer. Vi tror att det här är en viktig fråga när det gäller mångfald, inkludering och integrering i arbetslivet.

Vi vill därför komma i kontakt med personer med asperger/autism utan intellektuell funktionsnedsättning som har deltagit i en eller flera rekryteringsintervjuer i år. Du måste vara minst 18 år för att vara med i studien. Som deltagare i undersökningen kommer du bli intervjuad via video eller telefon om hur din upplevelse var av rekryteringsintervjun/rekryteringsintervjuerna. Intervjun tar runt 30 minuter. Det är helt frivilligt att delta i projektet. Du kan när som helst välja att inte längre vara med och du behöver inte säga varför. Om du skulle vilja avbryta under studiens gång är det bara att kontakta någon av oss. Självklart kommer du som vill delta att få mer information om undersökningen och vad det innebär att delta. 

Skulle du vilja delta, har några frågor eller vill höra mer om undersökningen, vänligen kontakta oss på: noramatildauppsats@gmail.com

Du får gärna sprida den här informationen vidare till andra personer som kanske skulle vara intresserade av att delta i studien. 

Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar,

Matilda Otterstål och Nora Isacsson”

2 svar på ”Intervjupersoner sökes”

Vad roligt att du vill vara med i studien! Jag har ingenting med studien att göra och vet inte om studenterna kommer att se ditt svar här! Om du inte hör något från dem så föreslår jag att du mailar till dem och anmäler ditt intresse.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *