Kategorier
Okategoriserade

Jag har en ny blogg

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Som ni förmodligen har märkt så fungerade min gamla blogg dåligt. Ibland låg den nere helt och ibland fungerade den men hade mycket långsamma laddningstider. Det allra värsta var att kontaktformuläret inte alltid fungerade och jag missade vissa föreläsningsförfrågningar! Droppen som fick bägaren att rinna över var när jag inte hade fått föreläsningsförfrågan från Autism- och Aspergerförbundet som de hade skickat till mig! Jag var sjukt missnöjd med Websupport som mitt gamla webbhotell hette. Egentligen hade jag bestämt mig för länge sen att jag skulle skaffa en ny blogg på en helt ny domän, men när jag hade missat en viktig föreläsningsförfrågan blev det fart i mig. Och nu är den äntligen klar!

Allt känns ovant

Jag är fortfarande ovan vid den nya hemsidan men jag kommer nog vänja mig snart. Men jag är väldigt nöjd! Jag hoppas att ni gillar den nya bloggen och att prestandan kommer att vara bättre än hos Websupport. Men det ser väldigt lovande ut! 🙂

10 svar på ”Jag har en ny blogg”

Starkt fixat att komma igång med en sådan stor förändring. Det skall bli så spännande att följa med framåt.

Hej Paula! Jag uppskattar din blogg väldigt mycket, men nu när du flyttat bloggen har det uppstått ett problem för mig. Tidigare syntes hela inläggen när man som jag läser bloggen i en bloggläsare (=rss-läsare) men nu syns bara de första meningarna. Skulle du möjligen kunna fixa detta? Det brukar vara en inställning man gör som bloggadministratör. Hur och var varierar något beroende på bloggplattform.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *