Kategorier
Okategoriserade

Glad påsk 2021

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Påskhelgen är i annalkande vilket innebär att jag kommer att ta ut en minisemester under dagarna. Som ni vet bloggar jag numera inte på helger, semestrar och röda dagar eftersom jag har märkt att bloggandet börjar ta på krafterna om jag aldrig tar pauser. Sedan finns det också en annan aspekt: genom att vila ibland har jag lättare att komma på nya ämnen att blogga om. Att jag ibland måste vila betyder inte att jag inte gillar att blogga utan min hjärna behöver återhämtning emellanåt!

Kommer blogga på lördag

Med detta sagt vet jag av erfarenhet att varken jag eller ni uppskattar när jag tar alltför långa ledigheter från bloggen. Jag kommer ifrån bloggrutinen och vissa av er kommer också ifrån rutinen att läsa bloggen. Därför har jag bestämt mig för att posta ett blogginlägg på lördag trots att det är mitt i påsken, och i gengäld kommer jag vila från bloggen imorgon torsdag. Jag kommer egentligen ha en vanlig arbetsdag imorgon men kommer att ägna mig åt andra saker istället för bloggandet för att i gengäld blogga på lördag istället.

Har legat lågt med föreläsningar

Som ni vet har jag legat lågt med föreläsningar under det senaste året i syfte att minska smittspridningen vilket har gjort att jag har haft en mycket annorlunda vår, men ändå tycker jag att det blir skönt att få påskledigt. Däremot hoppas jag verkligen på att kunna börja ta föreläsningsbokningar igen efter sommaruppehållet, men allt beror på hur smittspridningen kommer att utveckla sig. Digitala föreläsningar är inte riktigt min grej men däremot är vanliga fysiska föreläsningar definitivt det!

Glad påsk

Jag hoppas att ni får en avkopplande och fin påskhelg. Vi hörs på lördag!

15 svar på ”Glad påsk 2021”

Glad påsk Kane! Åh just det ja, det var den 1:a april imorgon, det hade jag glömt bort 🙂

Svara

* En riktigt God och Glad Påsk till dig, Paula! *
Ditt blogginlägg på lördag blir välkommet, vi finns här och läser och kommenterar. 😊🐣

Glad påsk Linda! Vad roligt att lördagens blogginlägg kommer att vara välkommet och uppskattat 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *