Kategorier
Paulas blogg

Den första upplagan av min debutbok slutsåld!

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Jag hade aldrig någonsin kunnat ana att min debutbok På ett annat sätt: mina erfarenheter av Aspergers syndrom – ett autismspektrumtillstånd (Sivart Förlag) skulle bli en sådan succé i både Sverige och Finland! I Sverige blev den första upplagan slutsåld på ca fyra månader, och just nu arbetar Sivart Förlag med en ny upplaga. Enligt tryckeriet kommer det vara klart runt vecka 25, så ni som kontaktat mig och frågat om boken får hålla ut lite till! 🙂

Om ni har bråttom så har Attentions  webbutik eventuellt några exemplar kvar. Eller om någon av er råkar kunna finska så går den finska versionen som Finn Lectura gett ut att beställa bland annat  här. Men annars kommer jag meddela er här i bloggen när den nya svenska upplagan kommit ut! 🙂

böcker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 svar på ”Den första upplagan av min debutbok slutsåld!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *