Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Vill du boka en föreläsning om Aspergers syndrom?

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Idag körde jag min sista föreläsning innan sommarlovet. Det blev två föreläsningar för skolpersonal på Eriksdalsskolan i Stockholm. Jag berättade bland annat hur man kan motivera barn med Aspergers syndrom i skolan, varför det är viktigt att anpassa både studieuppgifterna och studiemiljön för elever med speciella behov,  varför orken plötsligt kan ta slut hos barn med Aspergers syndrom och mycket annat. Föreläsningarna var mycket uppskattade. Nu kommer det bli 2 månaders sommarlov för mig tills det är dags att föreläsa igen den 18:e augusti.

Jag har fortfarande lediga dagar i höst, framför allt i september och december men även några dagar i oktober och november. Så om du vill boka en föreläsning om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv till hösten finns det fortfarande en möjlighet. Priset på föreläsningen beror på vad det är för slags tillställning (dvs hur många deltagare ungefär samt längden på föreläsningen). För närmare prisuppgifter samt bokningar kontakta mig via kontaktformuläret på min hemsida.

7 svar på ”Vill du boka en föreläsning om Aspergers syndrom?”

Hej
jag skulle gärna vilja gå och lyssna på någon av dina föreläsningar istället.
Asperger center på Rosenlunds vårdcentral i Sthlm brukar ha lite olika föreläsningar, kanske du kan föreläsa där ??
Annars Trevlig Sommar

Hej Gunnar! Vad roligt att du vill komma och lyssna på någon av mina föreläsningar. Just nu har jag tyvärr ingen föreläsning inbokad som är öppen för allmänheten men det kan dyka upp sådana föreläsningar i framtiden. Jag föreläste faktiskt många gånger på Aspergercenter i Stockholm under tiden jag var elev på Ågesta Folkhögskola men nu har jag inte gjort det längre på några år. Asperger-center anlitar ofta elever från Ågesta Folkhögskola som föreläsare. Jag antar att det är en kostnadsfråga.

Trevlig sommar! 🙂

Svara

Jag har tipsat Autism och Asperger föreningen Dalarna om att boka en föreläsning med dig om Aspergers syndrom till hösten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *