Kategorier
Okategoriserade

Välkomna till att lyssna på Göran Tingström

Snälla, hjälp mig att sprida budskapet genom att dela det här inlägget på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl.:

Tidigare i år bjöd Misa Kompetens in er till ett digitalt samtal där mina kollegor Mimmi Darbo och Göran Tingström diskuterade hur det är att leva med intellektuell funktionsnedsättning, och snart blir det dags igen! Mimmi är utbildad arbetsterapeut, och Göran lever med intellektuell funktionsnedsättning. Han vet alltså vad han pratar om!

Anmäl dig genom att maila till Göran

Det datum som gäller är måndagen den 14 november 2022 klockan 11. Några exempel på ämnen som kommer att beröras är delaktighet, självständighet och bemötande. Om du är intresserad av att delta, anmäl dig senast den 26 november! Anmälningen görs genom att maila till goran.tingstrom@misakompetens.se så kommer ni få Zoom-länken. Jag kommer själv inte att ansvarig för eventet, så vid frågor kan du maila till Göran!

Har fullt upp

Annars har jag själv full rulle just nu. Jag kommer att föreläsa nu i eftermiddag, och senare i veckan kommer jag att hålla en heldagsutbildning för nästan 200 lärare. Det blir alltså mycket föreläsningsplaneringar, resor och resebokningar, kvittoredovisningar och annat, och därför vet jag inte om jag kommer att hinna skriva så många blogginlägg nu i veckan. Möjligen kommer jag hinna svara på några kortare läsarfrågor, men i vilket fall som helst kommer det bli utförligare och längre blogginlägg nästa vecka!

Tycker du att inlägget är bra? Dela då det på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl. är du snäll:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, fråga mig om autism, följa min blogg och låna mina böcker.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via Facebook, Instagram, mejl eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

4 svar på ”Välkomna till att lyssna på Göran Tingström”

Oj hoppsan, tack så jättemycket! Vad bra att du uppmärksammade felet! Jag ska rätta med en gång.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *