Kategorier
Paulas blogg

Träff med Johanna Svenningsson

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Idag tog jag en fika med bloggerskan Johanna Svenningsson. Vi har aldrig träffats förut, men eftersom våra bloggar handlar om samma ämne och vi båda har många liknande erfarenheter av att leva med Aspergers syndrom, tyckte vi att det skulle vara roligt att träffas i verkligheten. Och vi hade hur mycket som helst att prata om, t om så pass att vi bestämde oss för att stanna i stan efter fikat och äta middag tillsammans. Det var en jätterolig dag 🙂

20150419_173504

4 svar på ”Träff med Johanna Svenningsson”

Haha, tyvärr inte 😀 Men här i Stockholm spelar det inte lika stor roll för här finns många restauranger som serverar bufféer, vilket är nästan samma sak som egen matlåda för man får plocka själv. Egen matlåda är alltid bäst och jag har ofta med mig en kylväska, men idag hade jag inte det för jag var inte beredd på att jag skulle stanna i stan så länge! 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *