Kategorier
Paulas blogg

Snart släpps min nya bok!

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Det är många som har skrivit till mig och frågat när min nya bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom kommer ut, men jag har inte kunnat svara på frågan eftersom jag inte har haft något exakt datum. Men i torsdags hade jag ett möte med Gothia Förlag som kommer att ge ut boken, och jag fick veta att boken kommer ut i vecka 48. Så ni får hålla ut några veckor till 😉

På mötet passade förlagets fotograf på att ta pressbilder på mig, och jag fick veta hur bokens omslag kommer att se ut.

Paula Tilli20151024_225637

10 svar på ”Snart släpps min nya bok!”

Hej.är väldigt kul att läsa din blogg.
Jag jobbar som personligassistent. Och har jobbat mycket med personer med svår autism.

Och det du berättar om tex tydlighet, sömn och så känner jag igen även om det är på en annan nivå när personen har svårt autism men även utvecklingsstörning.

Ska köpa din bok för det är kul att lära sig mer.

Du lärde mig tex hur jag skulle tänka när en brukare hade lite jobbigt kring mat och jag tyckte ja men du måste ju äta på det här visset.

Då när jag läste om hur du äter fick jag känslan a så här kan det va.

Och du hjälpte den tjejen att få assistenter som lät hen äta på sitt vis och sin mat.nu var det inte fars för liv utan vi assistenter var inne i tänker ja men så här ska man göra.

Vad roligt att höra att min blogg har hjälpt dig att förstå hur man kan tänka kring mat när någon brukare har svårt med det. Jag blir alltid glad när jag får höra att det jag skrivit faktiskt har hjälpt någon, det ger mig energi att fortsätta skriva 🙂 Och vad kul att du ska köpa min nya bok!

Svara

Hej Ina! När jag pratade med förlaget, lät det som att boken skulle vara på Adlibris och bokus.se. Däremot var de inte säkra på om boken skulle vara i Akademibokhandeln och andra fysiska bokaffärer.

Svara

Hej!
Jag har rätt mycket problem med mat och har tänkt att ett matschema skulle hjälpa mig.

Jag bara undrar vad äter du på en dag?

Jag tror att ett matschema absolut kan hjälpa dig om du gillar rutiner! Men det matschema som passar mig passar kanske inte dig och tvärtom, så det viktiga är att du anpassar ditt matschema efter dina behov och önskemål.

Mitt matschema består bland annat av kyckling, fisk, bulgur, ägg, havregrynsgröt, mjölk, olivolja samt olika frukter och grönsaker i olika färger. Men tyvärr kan jag inte längre följa mitt matschema varje dag på samma sätt som förut eftersom jag föreläser en del på olika orter. Men jag följer fortfarande matschemat när jag är hemma. Jag tycker att du kan kontakta en dietist som kan göra ett bra matschema som passar dig!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *