Kategorier
Böcker om autism och asperger

Reklamfilm om boken Inte en främling

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu har boken Inte en främling som jag är medförfattare till och bidragit med min berättelse om hur det är att växa upp med Aspergers syndrom en egen reklamfilm på Youtube. Tyvärr är jag inte själv med i klippet men några av mina medförfattare är det och berättar lite om hur det är att känna sig som en främling i sitt eget land.

Många människor känner förmodligen då och då att de inte riktigt passar in i den här världen och att de är främlingar i sitt land, men vissa av oss är ännu mer främlingar än andra. Jag brukar säga att alla människor är unika, men vissa människor är ännu mer unika än andra och riskeras därför att råka ut för diskriminering.

2 svar på ”Reklamfilm om boken Inte en främling”

Jeg får boka i dag. Den har kommet i posten hjemme. Sammen med boka di ”Å oppleve verden annerlunda” og den engelske All cats has asperger syndrom. Jeg gleder meg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *