Kategorier
Böcker om autism och asperger

Boken Inte en främling har kommit ut

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu har boken Inte en främling – 41 berättelser om identitet och mångfald som bland annat jag är medförfattare till äntligen kommit ut! Boken har getts ut av Norstedt förlag. Den innehåller berättelser från kända och mindre kända personer om hur det är att känna sig som en främling i sitt eget land, och jag har bidragit med min berättelse om hur det varit för mig att växa upp med Aspergers syndrom. Boken kan köpas på bokus.se eller Akademibokhandeln.

20150313_203244

7 svar på ”Boken Inte en främling har kommit ut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *