Kategorier
Paulas blogg

Önskar er alla en riktigt god jul

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu är det julafton igen och passar därför på att önska er alla god jul. Jag har bestämt mig för att ta ledigt från bloggen under resten av juldagarna så nästa blogginlägg kommer ni få av mig på nästa vardag, det vill säga på fredag. Därefter kommer jag fortsätta blogga som vanligt på vardagarna men låta bloggen vila på helgerna och på röda dagar, eventuellt även på nyårsafton.

Eftersom jag har ett boendestödsbyte framför mig som kommer att äga rum strax efter årsskiftet, tar upp detta mycket av mina tankar för tillfället. Därför har många av mina blogginlägg under den senaste tiden handlat om boendestöd, och eftersom jag har svårt för att koncentrera mig på och tänka på annat för tillfället, är det möjligt att flera av mina kommande blogginlägg på mellandagarna kommer att handla om samma ämne. Jag hoppas att ni står ut, jag lovar att även fokusera på andra ämnen efter årskiftet när allt stabiliserat sig!

God jul, jag hoppas att ni alla får njuta av god mat och trevligt sällskap. Vi hörs på fredag igen! 🙂

6 svar på ”Önskar er alla en riktigt god jul”

God Jul till alla läsare och till dig Paula. Det du gör är väldigt värdefullt. Dina ord, tankar och beskrivningar fyller ett stort syfte för många av oss och jag är tacksam över att du kommer att fortsätta skriva 2020. Jag önskar dig en skön och fridfull jul.

Önskar dig en så skön jul som möjligt, Paula!

Önskar att alla kunde få fira på sitt sätt så att julen kunde ge alla påfyllnad av energi samt lugn och ro.
Ibland går det inte att få till så då får man försöka göra det bästa av situationen. Att fira på sitt eget sätt kan ju också vara att inte fira alls, att nöja sig med att tillbringa dagen eller delar av den genom att göra ngt man tycker om, att resa bort eller göra ngt viktigt t ex jobba osv.

Ser mycket fram emot dina inlägg 🙂
Dom har varit och är ett stort stöd:)
Kram!

Du har rätt, tyvärr har inte alla möjligheten att fira jul på ett sätt som de skulle önska 🙁 Framför allt de som är ofrivilligt ensamma och inte har någon att fira med, de som har dålig kontakt med sina familjer och de som inte har råd att köpa julklappar till sina barn har det svårt. Du har helt rätt i att ett firande på sitt eget sätt kan innebära att inte fira alls utan man kan göra något annat som man själv tycker ger energi.

Kul att höra att du gillar mina inlägg 🙂 Kram

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *