Kategorier
Paulas blogg

Nu bär det av mot Danmark

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu kommer jag flyga till Danmark i några dagar för att föreläsa och att delta i en stor autism konferens. Vissa människor som jag lärde känna när jag föreläste i Kuwait, bland annat Stephen, kommer också att delta i konferensen. Eftersom det kommer att vara mycket människor och mycket socialt samspel tycker jag att det känns tryggt att Stephen kommer att vara där så att jag har någon jag känner sedan innan. 

Jag får se om jag kommer att kunna uppdatera bloggen från Danmark även om det är målet. Men om jag inte kan eller hinner göra det så kommer jag skriva nästa inlägg senast på måndag när jag är tillbaka 🙂

6 svar på ”Nu bär det av mot Danmark”

Jag tyckte också att det var jätteroligt att ha någon där som jag kände sen tidigare och som jag kunde umgås med! 🙂 Och föreläsningen i Danmark gick jättebra! Det som däremot var en lite större utmaning för mig var de sociala aktiviteterna och ibland den höga ljudnivån, men jag klarade det 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *