Kategorier
Paulas blogg

Nu är vår sommarledighet på Misa Kompetens slut

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Idag hade alla vi anställda på Misa Kompetens vår första samling efter sommarledigheten. Som vanligt samlades vi på vårt huvudkontor i Solna Strand där vi brukar ha möten minst en gång i månaden, ibland oftare. Trots att många av oss redan började arbeta förra veckan, hade vi alltså vår första samling idag efter den månadslånga semestern. Imorgon kommer vi samlas igen! Mina kollegor på Misa Kompetens är med på mötena hela dagarna, men eftersom jag blir trött av långa möten är jag bara med på förmiddagarna båda dagarna.

Att vi hade vår första samling betyder att min semester är definitivt slut nu. Det kändes som att semestern gick väldigt fort den här gången. Innan och under semestern kunde jag inte bestämma mig om jag skulle fortsätta blogga som vanligt under semestern eller om jag skulle ta ledigt från bloggen under mina semesterdagar (jag arbetade ju som vanligt en dag i veckan under semestern för att svara på föreläsningsförfrågningar), och innan semestern började bestämde jag mig därför för att gå efter känsla. Och nu när jag är tillbaka från semestern så upptäckte jag att jag hade bloggen öppen under hela semestern och bloggade under varenda av min semesterdag! Det blev bara så utan att jag knappt hade märkt det, vilket är lite kul 🙂

Nu under hösten gäller att ni ska få blogginlägg av mig varje vardag. På helgerna får jag såklart också blogga om jag vill även om ingen på Misa Kompetens förväntar sig det. Som ni vet bloggade jag på helgerna under hela vårterminen, så jag misstänker starkt att ni kommer att fortsätta få blogginlägg av mig på helgerna under hösten med. Även om jag inte kan garantera det så har jag en stark känsla av att det kommer att bli så 🙂 Bloggandet har ju blivit någon slags rutin för mig så det skulle kännas konstigt för mig att inte blogga på helgerna.

Jag hade ingen sammanhängande semester den här gången. Förutom att jag arbetade en vardag i veckan under hela sommaren, fick jag faktiskt avbryta min semester tillfälligt i juli eftersom jag fick en oväntad skrivuppgift. Jag fick skriva en krönika om mitt liv med Aspergers syndrom som kommer att publiceras i en lokaltidning i månadsskiftet augusti/september om jag minns rätt. Ni kommer självklart få länken när krönikan är publicerad! Men eftersom jag fick avbryta semestern fick jag en extrasemestervecka i september, så jag kommer inte att behöva vänta ända till jul tills jag har min nästa ledighet!

Här sitter jag tillsammans med Misa Kompetens-gänget på huvudkontoret och äter frukost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *