Kategorier
Autism hos kvinnor

Kvinnor mellan 16 och 40 år med autism eller adhd sökes

Idag har jag ett meddelande från Lyssna på oss som arbetar för att öka kunskapen om autism och adhd hos kvinnor mellan åldrarna 16 och 40. Med mina 43 år tillhör jag ju själv inte projektets målgrupp, men kanske kommer projektet med detta blogginlägg nå ut till yngre kvinnor som är intresserade av att bidra. Så här skriver hon:

Har du också erfarenhet av att inte känna dig som alla andra?

Lyssna på oss! är ett treårigt projekt som drivs av Demokratipiloterna med medel från Allmänna arvsfonden. Vårt mål är att öka kunskapen om kvinnor, icke-binära och transpersoner, som tilldelats könet kvinna vid födseln, med ADHD och autism i åldern 16–40 år.

Vi söker personer som vill dela sina erfarenheter kring bemötande och öka kunskapen om NPF.

Det här kan du bland annat göra:

  • Besvara vår enkät om bemötande inom vård, skola och myndigheter
  • Skriva artiklar om dina erfarenheter
  •  Bli intervjuad till våra sociala medier
  •  Delta i en framtidsverkstad om bemötande

Är du intresserad av att få veta mer?

Kontakta oss på: lyssnapaoss@demokratipiloterna.se

Hemsida: lyssnapaoss.se

Instagram: lyssna.pa.oss
Twitter: lyssna_pa_oss
Facebook: Lyssna på oss”

Observera att jag endast agerar som mellanhand och kan därför inte svara på frågor om projektet Lyssna på oss. Har du frågor är det alltså den ovanstående mejladressen du ska skriva till!

Jag vore tacksam om mina läsare hjälpte mig att informera om autism och ADHD genom att dela det här inlägget på exv. Facebook:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Jag kommer inte publicera kommentarer som är utan betydelse för ämnet eller som innehåller personangrepp, hat, hot e.t.c.

Man kan boka mig för en föreläsning, fråga mig om autism, följa min blogg och låna mina böcker.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via Facebook, mejl eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *