Kategorier
Paulas blogg

Jag är med i tidningen Fokus

Den här veckan kan ni läsa om mig i tidningen Fokus! Artikeln publicerades på tidningens webbplats igår, men den kommer också vara med i papperstidningen på torsdag! Observera att artikeln kanske blir låst snart för den kanske blir tillgänglig för endast prenumeranter. Är ni intresserade av att läsa den men inte lyckas göra det via länken kan ni alltså köpa papperstidningen. Men i skrivande stund går den att läsa i alla fall!

Snälla, hjälp mig att sprida budskapet genom att dela det här inlägget på exv. Facebook, X (f.d. Twitter), WhatsApp m.fl.:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, fråga mig om autism, följa min blogg och låna mina böcker.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via Facebook, Instagram, mejl eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Senaste svar på alla blogginlägg

  1. Vuxenmobbning är mycket vanligt på nätet. Precis som att kalla kvinnor för horor.

  2. Jag har fått höra av Habiliteringen att för personer med funktionsnedsättning finns det stipendier att söka för att köpa diskmaskin.

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

10 svar på ”Jag är med i tidningen Fokus”

Så klart hann jag inte läsa… låst… men jag vet ju att det står bra och viktiga saker ❤️ och jag ska börja läsa din blogg igen mer aktivt nu när jag precis fått ett LSS-uppdrag med en autistisk pojke! 🌸 finns fortfarande mycket att lära sig trots allt, alla är ju olika! Jag berättade även om dig för hans familj 😍

Vad roligt! Men du har nog läst många artiklar om mig tidigare så i den här artikeln fanns det nog inget nytt som du tidigare inte har läst 😉 Kul förresten att du fått ett nytt LSS-uppdrag, det låter som ett perfekt jobb för dig 🙂

Svara

Låter nice!

Blev du omskriven rätt, dvs rätt framställd så att det känns som du? Journalister kan ju ta sig friheten att vinkla både uttalanden, bilder, rubriker etc så som de själva vill för att tidningarna t ex ska kunna sälja nummer, stödja politiska intressen eller för att få fortsätta sina uppdrag.

Jag har inte koll på Fokus läsare och deras målgrupp.

Jag minns inte längre vad det stod i artikeln faktiskt för nu har jag inte tillgång till den längre 🙂 Det kan också dröja ett tag innan jag får hem papperstidningen! Men det stämmer att vissa journalister har velat vinkla artiklarna. Den här gången var det nog inget sådant, men tidigare har jag varit med om att journalister velat vinkla vissa av mina uttalanden.

Svara

Ska se efter på biblioteken här om de har I fokus. Hoppas det för det. Skulle vara roligt att få ta del av artikeln!

Hoppas de har tidningen på ditt närmaste bibliotek. Håller tummarna! Men artikeln kommer som sagt publiceras först på torsdag 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *