Kategorier
Paulas blogg

God jul 2023

Snälla, hjälp mig att sprida budskapet genom att dela det här inlägget på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl.:

Jag vill passa på och önska er alla god och fridfull jul 2023. Själv har jag haft ovanligt mycket att göra med föreläsningar under hela höstterminen och därför känns det otroligt skönt att äntligen få vila i flera dagar och ta det lugnt. Min chef lovade att jag kunde ta semesterdagar efter nyår och trettondagen då min första föreläsning kommer att vara först i mitten av januari. Semestern kommer att vara mycket välbehövd.

Som ni kanske har märkt har jag stängt ner läsarfrågefunktionen på bloggen, detta eftersom jag tänkte ta semester från läsarfrågorna fram till mitten av januari då jag börjar arbeta igen. Jag kommer posta blogginlägg minst 1 gång i veckan under semestern och kommer också logga in flera gånger i veckan för att läsa läsarkommentarer. Så bloggen kommer inte vara stängd även om jag inte kommer att blogga lika flitigt under semestern.

God och jul och gott nytt år, tack för att ni läser min blogg!

Tycker du att inlägget är bra? Dela då det på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl. är du snäll:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, fråga mig om autism, följa min blogg och låna mina böcker.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via Facebook, Instagram, mejl eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

13 svar på ”God jul 2023”

Tack! Jag har vilat ordentligt nu! 🙂 Hoppas du själv hade god julhelg. Kram tillbaka!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *