Kategorier
Paulas blogg

Glad påsk 2024

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Jag vill passa på att önska er en riktigt glad påsk! Det var egentligen meningen att jag skulle tagit ledigt från bloggen från och med igår, men jag kunde inte hålla mig från att blogga igår då jag så gärna ville publicera forskningsnyheten om ögonrörelser. Men nu kommer äntligen en efterlängtad ledighet!

Har inte glömt er

Nästa blogginlägg kommer jag publicera på onsdag. Jag har flera obesvarade läsarfrågor som väntar på svar vilket innebär att alla nästa veckas blogginlägg mest troligen kommer vara svar på läsarfrågor. Som ni kanske har märkt så är läsarfrågeformuläret tillfälligt stängt så att jag kan ta min påskledighet samtidigt som svarstiden för er som ställer läsarfrågor inte blir orimligt lång. Om ni inte ser några nya blogginlägg här i bloggflödet kommer ni alltså hitta dem under fliken ”läsarfrågor”. Jag är medveten om att vissa av er fått vänta på svar ett tag nu men håll ut! Jag har inte glömt er!

Glad påsk! Njut av ledigheten och det fina vädret 🙂

8 svar på ”Glad påsk 2024”

Glad Påsk, så här på tredje dagen!

Jag blir glad att du ser till att stänga av formuläret, Paula. Du ska ju inte behöva känna dig stressad av oss.

Tack! 🙂 Ja, jag stänger faktiskt numera av formuläret på semestertider och också när jag fått väldigt många läsarfrågor på kort tid. Jag gör det dels för min egen skull och dels även för er skull så att ni inte ska behöva vänta orimligt länge på ett svar.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *