Kategorier
Paulas blogg

Följ min blogg via Facebook

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Det är många som har frågat mig hur man kan följa min blogg. För tillfället går det inte att prenumerera på blogginäggen till sin mejl men däremot går det att gilla min Facebook-sida som heter På ett annat sätt. Mitt mål är att blogga om livet med Aspergers syndrom varje dag, och varje gång jag har skrivit något nytt på bloggen så kommer jag lägga inlägget på Facebook-sidan. Om man inte har något Facebook-konto så går det såklart att besöka bloggen som vanligt varje dag för att läsa dagens blogginlägg. Och en bloggläsare påpekade nyss att man även kan prenumerera på blogginläggen via https://paulatilli.se/blogg/feed/ om man har en RSS-läsare så det finns olika sätt att följa bloggen på!

Jag tänkte också passa på att påminna er om att ni som vill höra min föreläsning om Aspergers syndrom/autismspektrumtillstånd ur ett inifrånperspektiv och råkar ha vägarna förbi Växjö fortfarande hinner anmäla er till föreläsningen. Hoppas vi ses! 🙂

5 svar på ”Följ min blogg via Facebook”

Använder också The Old Reader! Är toppen att hålla koll på blogguppdateringar med den när man som jag annars glömmer att kika in på alla sidor jag vill följa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *