Kategorier
Böcker om autism och asperger Paulas blogg

Den nya upplagan av min bok har kommit ut!

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu kan jag glädja er med att berätta att jag har fått veta av Sivart Förlag att den nya upplagan av min bok På ett annat sätt: mina erfarenheter av Aspergers syndrom – ett autismspektrumtillstånd kommit ut. Den första upplagan blev en säljsuccé och blev slutsåld på endast några månader, men nu är alltså den andra upplagan här 🙂 Vilket är perfekt eftersom föreläsningssäsongen börjar snart, och nu kommer jag kunna sälja boken på mina föreläsningar igen.

Boken handlar alltså om mitt liv med Aspergers syndrom, och den är delad i två delar: Den första delen beskriver min uppväxt, framför allt mina barndoms- och ungdomsår då jag inte visste om att jag hade Aspergers syndrom, fram tills idag. I bokens andra hälft berättar jag med humor om diagnosen Aspergers syndrom och på vilket sätt jag själv uppfyller kriterierna. Jag beskriver även en del komiska missförstånd jag råkat ut för pga mitt annorlunda tankesätt.

Boken På ett annat sätt har fått mycket bra recensioner av tidningarna Specialpedagogik och Allt om skolan. Kjell Arwe Ryden jämför den med Gunilla Gerlands En riktig människa. Boken finns att köpa på bland annat bokus.com, Adlibris och Attentions webbutik. Adlibris finns den även att beställa på finska. På finska heter boken Toisin: Minun Asperger-elämäni (Finn Lectura).

DSCN126420140815_121519-1

 

8 svar på ”Den nya upplagan av min bok har kommit ut!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *