Kategorier
Okategoriserade

Därför har jag varit borta från bloggen

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Hej på er! Ni kanske undrar varför jag inte publicerat några blogginlägg på över en vecka. Jo, det är så att min externa e-inkskärm har gått sönder och eftersom en e-inkskärm är en enda datorskärm jag tål (den avger inget ljusflimmer) har jag inte velat sitta vid datorn och skriva längre blogginlägg. Med mobiltelefonen som också är e-ink är det alldeles för jobbigt att blogga, tycker jag!

Det är inte kul när en e-inkskärm går sönder för de är inte billiga. Men eftersom jag verkligen behöver en har jag nu beställt en ny. Tack och lov har tekniken gått framåt för nu finns de att beställa i EU! Fram tills för några år sedan fanns e-inkskärmar endast i Kina, och det tog sist över en månad innan e-inkskärmen levererades hem till mig från Kina. Men nu går det alltså mycket snabbare! Jag hoppas på att få den nu i veckan, men jag kan behöva vänta till nästa måndag då jag har boendestöd nästa gång så att boendestödjaren kan hjälpa mig att få igång den. Så nu vet ni hur det ligger till! Jag har inte glömt bloggen och lovar att återkomma snarast!

Glöm inte att dela det här inlägget på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl.:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, köpa min bok, fråga mig om autism och följa min blogg.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Reklam för min bok

Min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att köpa på Bokus (pris 275 kr, fri frakt över 249 kr för privatpersoner) och Adlibris (pris 275 kr, frakt okänd).

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via push-aviseringar (den vita bjällran med blå bakgrund). Man kan också följa min blogg via Facebook, Instagram eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Senaste svar på alla blogginlägg

  1. När jag var barn låg jag stilla hela dagarna när jag hade feber. (förutom toabesök och dricka) Mitt syskon däremot…

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *