Kategorier
Paulas blogg

Dags för Öppet hus 2019 på Ågesta Folkhögskola

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Vill du bli en föreläsare om Aspergers syndrom? Eller kanske är du intresserad av att lära dig mer om arbetsliv och plugga tillsammans med andra med samma diagnos som du? Då är du välkommen till Öppet hus på Ågesta Folkhögskola  på tisdag den 12:e februari mellan klockan 15:00-19:00. Du kommer att få information om kursen, träffa lärare och deltagare. Ågesta Folkhögskola bjuder på fika. Du är varmt välkommen! 

Jag måste faktiskt säga att jag varmt kan rekommenderar Ågesta Folkhögskola. Ni som följt min blogg ett tag vet ju att det var där jag läste till aspergerinformatör och det var Ågesta Folkhögskola som fick igång mig att bli en föreläsare. Personalen på Ågesta är verkligen helt underbar!

2 svar på ”Dags för Öppet hus 2019 på Ågesta Folkhögskola”

Vet du om det överhuvudtaget finns någon aspergerlinje kvar i Älsvjö, och vad som då har hänt med lokalen och alla sakerna dom hade, som foton på eleverna osv. Jag vet att hemsidan aspera är död sedan ca två år tillbaka. Eller ja, någon har fått ta över domännamnet, men det finns inget på hemsidan kvar som har med ågesta/älvsjö att göra.

Det finns Aspergerlinje kvar på Ågesta Folkhögskola, dock håller de inte till på Älvsjö-avdelningen längre utan ute på Ågesta Gård. Det är ju ett tag sen vi gick där så det är klart att utbildningen har förnyats och förändrats en del sen dess men Asperger-linjerna finns fortfarande kvar och man kan fortfarande läsa till Asperger-informatör på Ågesta. De har en ny lärare dock för Eva har gått i pension. Vad som har hänt med den gamla lokalen har jag ingen aning om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *