Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Boka en föreläsning om autism för rabatterat pris

Snälla, hjälp mig att sprida budskapet genom att dela det här inlägget på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl.:

Just nu har ni en unik chans att boka mig för en föreläsning om autism för ett rabatterat pris. Nyligen har det nämligen skett stora förändringar hos oss på Misa Kompetens. Fram till sommaren 2023 var vi fem heltidsanställda, men alla mina fyra kollegor har nu slutat och kvar som enda heltidsanställd har blivit jag. Min chef har förvisso anställt nya personer, men de kommer börja först om några månader, och det kan komma att dröja ett tag innan de kommer igång med sina utbildningar där jag brukar medverka. Därför är ingenting som det brukar vara.

Gäller att vara snabb

Av denna anledning har jag under de kommande månaderna inte lika många föreläsningar bokade som jag brukar ha. Därför har jag i samråd med min chef bestämt att jag kan erbjuda några föreläsningar för rabatterat pris. De nedsatta priserna kommer att gälla föreläsningar som genomförs senast i juni 2024. Dock gäller det att vara snabb: får jag väldigt många bokningar för våren kommer jag inte kunna ge rabatter till alla längre utan erbjudandet gäller endast de 3-4 första verksamheter som bokar mig.

Föreläser för olika målgrupper

Jag föreläser alltså om autism ur ett inifrånperspektiv och berättar med humor och allvar om vilka missförstånd vi autister kan råka ut för samt vilka svårigheter och styrkor autism kan innebära. Jag är van vid att föreläsa för både elever och pedagoger på skolor, förskolepersonal, boendestödjare, LSS-personal, biståndsbedömare, arbetsförmedlare, studenter, vårdpersonal, arbetsgivare, anhöriga och personer med egen diagnos. Självklart ger jag tips om strategier och bemötande, och det finns alltid möjlighet till diskussion och frågor.

Är flexibel

Jag skräddarsyr alltid föreläsningen efter kundens önskemål och behov. Exempelvis behöver förskollärare en helt annan typ av föreläsning än boendestödspersonal eller personer med egen diagnos. Vad gäller längden på föreläsningen så kan den vara alltifrån en timme till en heldagsföreläsning på 7,5 timmar så jag är mycket flexibel! Priserna varierar beroende på vad det är för typ av tillställning, längden på föreläsningen samt storleken på åhörargruppen.

Kontakta mig via kontaktformuläret

Om din verksamhet är intresserad av att anlita mig för en föreläsning, kontakta mig via kontaktformuläret och berätta vilken verksamhet du arbetar på, hur många det är som kommer att lyssna på mig samt hur lång föreläsning ni vill ha. Jag återkommer då snarast till dig med en offert! Tyvärr kan inte privatpersoner boka mig för föreläsningar utan endast organisationer, kommuner och kommunala verksamheter, regioner, privata företag och verksamheter och dylikt. Jag svarar inte på prisförfrågningar och skriver inte offerter via kommentarsfältet på bloggen utan återkommer till dig via mejl.

Tycker du att inlägget är bra? Dela då det på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl. är du snäll:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, fråga mig om autism, följa min blogg och låna mina böcker.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via Facebook, Instagram, mejl eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *