Kategorier
Okategoriserade

Återkommer nästa vecka

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Hej på er alla! Jag lovade ju att jag skulle posta blogginlägg på fredagar under min semester, men tyvärr har jag ingen möjlighet att skriva något informativt autisminlägg idag. Jag fick nämligen veta igår kväll att en person som stod mig nära har gått bort. Det kom som en total chock då personen var relativt ung/mitt i livet, dvs i en ålder då ingen borde gå bort. Jag är i total chock och har fortfarande inte riktigt förstått att det är sant! Vi är många som blev chockade och som självklart har många frågor.

Chocken kom efter ett tag

Min mobiltelefon var avstängd igår vilket gjorde att jag var onåbar via telefon. När jag satte mig vid datorn på kvällen blev jag förvånad över att upptäcka att min inkorg var bombarderad med meddelanden och undrade varför jag plötsligt blivit väldigt populär. Jag misstänkte direkt att något som avvek från det vanliga kunde ha hänt, men däremot förstod jag inte att det skulle vara något sådant här och absolut inte något i den här kalibern! Jag tog emot beskedet med ett stort lugn. Allt kändes overkligt under de första par timmarna, och det var först efter ett tag som chocken kom!

Kan inte skriva ett sedvanligt inlägg

Jag klarar fortfarande inte av att tänka klart och orkar därför inte skriva något informativt blogginlägg om autism så jag skriver endast detta korta blogginlägg idag och återkommer istället med ett ”vanligt” blogginlägg nästa fredag! Ha det så bra till dess!

Glöm inte att dela det här inlägget på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl.:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, köpa min bok, fråga mig om autism och följa min blogg.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Köp min bok

Min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att köpa på Gothia Kompetens.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via Facebook, Instagram, mejl eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

14 svar på ”Återkommer nästa vecka”

Beklagar dödsfallet.
Det är fullt förståeligt att du inte orkar göra ett vanligt inlägg.
Hoppas också du tar hand om dig så gott det går ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *