Kategorier
Okategoriserade

Återkommer nästa vecka

Hej på er alla! Jag lovade ju att jag skulle posta blogginlägg på fredagar under min semester, men tyvärr har jag ingen möjlighet att skriva något informativt autisminlägg idag. Jag fick nämligen veta igår kväll att en person som stod mig nära har gått bort. Det kom som en total chock då personen var relativt ung/mitt i livet, dvs i en ålder då ingen borde gå bort. Jag är i total chock och har fortfarande inte riktigt förstått att det är sant! Vi är många som blev chockade och som självklart har många frågor.

Chocken kom efter ett tag

Min mobiltelefon var avstängd igår vilket gjorde att jag var onåbar via telefon. När jag satte mig vid datorn på kvällen blev jag förvånad över att upptäcka att min inkorg var bombarderad med meddelanden och undrade varför jag plötsligt blivit väldigt populär. Jag misstänkte direkt att något som avvek från det vanliga kunde ha hänt, men däremot förstod jag inte att det skulle vara något sådant här och absolut inte något i den här kalibern! Jag tog emot beskedet med ett stort lugn. Allt kändes overkligt under de första par timmarna, och det var först efter ett tag som chocken kom!

Kan inte skriva ett sedvanligt inlägg

Jag klarar fortfarande inte av att tänka klart och orkar därför inte skriva något informativt blogginlägg om autism så jag skriver endast detta korta blogginlägg idag och återkommer istället med ett ”vanligt” blogginlägg nästa fredag! Ha det så bra till dess!

Klicka här för att kommentera eller fråga om det här inlägget! Jag kommer inte publicera kommentarer/frågor som innehåller personangrepp, hat, hot e.t.c.

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga om ett helt annat ämne. Ni hittar tidigare läsarfrågor här.

Följ gärna min blogg via Facebook, mejl eller RSS.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig på min hemsida.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

14 svar på ”Återkommer nästa vecka”

Beklagar dödsfallet.
Det är fullt förståeligt att du inte orkar göra ett vanligt inlägg.
Hoppas också du tar hand om dig så gott det går ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

paulatilli.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse, genom att använda paulatilli.se godkänner du det.  Information om cookies

Copy link
Powered by Social Snap