Kategorier
Okategoriserade

Artikel om mig i SvD

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Vissa av er har redan uppmärksammat att jag är med i dagens SvD. Tyvärr är artikeln bakom en betalvägg vilket jag tyvärr inte kan göra något åt. Eftersom jag inte är prenumerant kommer jag inte själv åt artikeln, men ni som är det kommer att kunna läsa den idag! Ni som är sugna på att läsa artikeln men inte vill bli prenumeranter kan köpa söndagens papperstidning för där kommer artikeln vara med! På SvD:s Facebooksida kommer ni också hitta en video om mig om ni scrollar lite längre ner. Hoppas ni gillar videon och artikeln!

Den här bilden på mig är tagen på fotograferingsdagen precis innan fotografen skulle komma.

Glöm inte att dela det här inlägget på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl.:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, köpa min bok, fråga mig om autism och följa min blogg.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Reklam för min bok

Min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att köpa på Bokus (pris 275 kr, fri frakt över 249 kr för privatpersoner) och Adlibris (pris 275 kr, frakt okänd).

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via push-aviseringar (den vita bjällran med blå bakgrund). Man kan också följa min blogg via Facebook, Instagram eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Senaste svar på alla blogginlägg

  1. När jag var barn låg jag stilla hela dagarna när jag hade feber. (förutom toabesök och dricka) Mitt syskon däremot…

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

2 svar på ”Artikel om mig i SvD”

Bra artikel. Men synd att det står att du behöver hjälp med cykelpumpning och städning i samma mening – som om det beror på samma sak. Jag har fattat det som att cykelpumpning begriper du inte hur du ska utföra medan städning behärskar du men det tar enormt mycket energi.

Du har rätt, det är inte alls samma sak! Tyvärr är det ju inte jag som får formulera artiklarna och journalister har sällan heller möjlighet att förtydliga punkterna p.g.a. utrymmesskäl. Men de som vill få lära sig mer hoppas jag söker sig till min blogg.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *