Kategorier
Okategoriserade

Artikel om mig i SvD

Vissa av er har redan uppmärksammat att jag är med i dagens SvD. Tyvärr är artikeln bakom en betalvägg vilket jag tyvärr inte kan göra något åt. Eftersom jag inte är prenumerant kommer jag inte själv åt artikeln, men ni som är det kommer att kunna läsa den idag! Ni som är sugna på att läsa artikeln men inte vill bli prenumeranter kan köpa söndagens papperstidning för där kommer artikeln vara med! På SvD:s Facebooksida kommer ni också hitta en video om mig om ni scrollar lite längre ner. Hoppas ni gillar videon och artikeln!

Den här bilden på mig är tagen på fotograferingsdagen precis innan fotografen skulle komma.

Jag vore tacksam om mina läsare hjälpte mig att informera om autism och ADHD genom att dela det här inlägget på exv. Facebook:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Jag kommer inte publicera kommentarer som är utan betydelse för ämnet eller som innehåller personangrepp, hat, hot e.t.c.

Man kan boka mig för en föreläsning, fråga mig om autism, följa min blogg och låna mina böcker.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via Facebook, mejl eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

2 svar på ”Artikel om mig i SvD”

Bra artikel. Men synd att det står att du behöver hjälp med cykelpumpning och städning i samma mening – som om det beror på samma sak. Jag har fattat det som att cykelpumpning begriper du inte hur du ska utföra medan städning behärskar du men det tar enormt mycket energi.

Du har rätt, det är inte alls samma sak! Tyvärr är det ju inte jag som får formulera artiklarna och journalister har sällan heller möjlighet att förtydliga punkterna p.g.a. utrymmesskäl. Men de som vill få lära sig mer hoppas jag söker sig till min blogg.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *