Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism Paulas blogg

Vill Ni boka en gratis föreläsning om Aspergers syndrom?

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu är det ett ypperligt tillfälle att boka mig för en gratis föreläsning! Jag är med i ett projekt som heter Vägar till jobb som finansieras av den Allmänna Arvsfonden. Projektets syfte är att informera arbetsgivare om vilka fördelar det kan innebära att anställa en person med Aspergers syndrom och vilka anpassningar som kan behöva göras på arbetsplatsen. Om Er arbetsplats är intresserad av att boka mig för en kostnadsfri föreläsning, kan ni höra av er till mig via kontaktformuläret  på min hemsida. Mer information om projektet finns att läsa här.

OBS! Om föreläsningen är långt ifrån Storstockholm, kan jag inte garantera att det blir just jag som får uppdraget om vi har någon annan projektinformatör som bor i närheten. Innan jag kan tacka ja till ett uppdrag, måste jag ha projektledarens godkännande.

5 svar på ”Vill Ni boka en gratis föreläsning om Aspergers syndrom?”

intressant 🙂 ^^ ska ju börja på daglig verksamhet igen .. efter avslutade studier/avhopp och lång sjukskrivning på ett ställe här i västerås för personer med Aspergers dom är bra där personalen men det är aldrig fel med mer utbildning och information och kunskap .. ev för att förbättra sig hahaa pratade med thommy han sa bara ”Minä rakasta Sinua då har du lärt dig alla finfiina ord och fraser du behöver veta sa han hahahahaha :P”

Vad kul! Du kan be dem höra av sig om de skulle vara intresserade av en föreläsning inom projektet Vägar till jobb. Dock riktar sig dessa föreläsningar endast till arbetsplatser och handlar om hur det är att ha en anställd/medarbetare med Aspergers syndrom, dvs hur det skulle vara för dem att anställa personal till er dagliga verksamhet som har egen Asperger-diagnos, så dessa föreläsningar handlar inte om Aspergers syndrom i allmänhet och de har en färdig mall. Men om de är intresserade, kan jag höra med projektledaren om dagliga verksamheter räknas som arbetsplatser som är godkända för dessa typer av gratis föreläsningar. I annat fall kan de alltid boka en ”vanlig” föreläsning med mig, och då kan jag skräddarsy föreläsningen efter deras behov.

Vad kul att du lärt dig lite finska, det är alltid en bra början 🙂

Svara

aaa men bara det viktigaste vet du ju 😛 ”mina rakasta sinua ;)” o tjaa kan alltid höra mig för 🙂 ^^ det är en avdelning där jag antagligen ska börja igen som enbart jobbar med Asperger personer målet är att man ska ut så mycket som möjligt i arbetslivet och ju ängre tiden går desto mer timmar ute på någon praktikplats får man med kontunerliga träffar möten för att avstämma hur det går osv anpassat efter sig själv sina egna behov och syften vad man klarar av och orkar tex dock så kan jag tänka mig att dina föreläsningar/din föreläsning skulle kunna förbättra kunskap och kompetens osv som jag sa det är ju aldrig fel att öka på information och kunskap och förnya , förbättra (Y)

*Moi* pratade med dom i onsdags där borta och en utav dom sa att dagligverksamhet bla ”carma” där jag hoppas återkomma till som jobbar med bara Aspergers personer ska på en föreläsning , utbildning eller vad det nu var uppe i uppsala och som jag uppfattade det hela så behövde dom folk som kan föreläsa för dom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *