Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Välkomna till en föreläsning i Kalmar

Ibland får jag önskemål om att lägga upp föreläsningsdatum på bloggen. Anledningen till att jag sällan gör det är att de allra flesta av mina föreläsningar är slutna utbildningstillfällen för en viss målgrupp (t.ex. anställda i en viss kommun/skola osv) och är alltså inte öppna för utomstående. Annars föreläser jag också flitigt på Misa Kompetens SE-utbildningar, men eftersom de kostar rätt så många tusenlappar att delta i är de sällan aktuella för privatpersoner utan är snarare avsedda för yrkesverksamma som får en SE-utbildning betald av arbetsgivaren.

Anmäl dig senast den 20 april

Men nu har jag alltså en öppen föreläsning som vem som helst kan anmäla sig till, och det blir den 25 april 2022 i Kalmar mellan klockan 18 och 20. Föreläsningen handlar alltså om Aspergers syndrom/autism ur ett inifrånperspektiv. Sista anmälningsdag är den 20 april vilket alltså är redan i övermorgon. Anmälan görs till kalmar@autims.se så det är inte mig du ska anmäla dig till utan mejladressen ovan. I anmälan ska du skriva ditt namn samt ange adress, mobilnummer och även meddela om du har allergi och behöver specialkost på fikapausen.

Kostnad

Kostnaden för att delta i föreläsningen är 140 kr för medlemmar i Autism- och Aspergerföreningen i Kalmar län samt 300 kr för personal och icke-medlemmar. Betalningen görs via plusgiro 852612-1 senast 20 april 2022, och i meddelanderaden ska du ange ditt namn!

Adress

Och just det ja, adressen behöver du också. Den är Skeppsbrovägen 49 (Kalmarsalen). Men som sagt måste du som vill komma anmäla dig och betala avgiften senast den 20 april så det går tyvärr inte att bara dyka upp. Hoppas vi ses!

Klicka här för att kommentera eller fråga om det här inlägget! Jag kommer inte publicera kommentarer/frågor som innehåller personangrepp, hat, hot e.t.c.

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga om ett helt annat ämne. Ni hittar tidigare läsarfrågor här.

Följ gärna min blogg via Facebook, mejl eller RSS.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig på min hemsida.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

paulatilli.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse, genom att använda paulatilli.se godkänner du det.  Information om cookies

Copy link
Powered by Social Snap