Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Välkomna till en föreläsning i Kalmar

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Ibland får jag önskemål om att lägga upp föreläsningsdatum på bloggen. Anledningen till att jag sällan gör det är att de allra flesta av mina föreläsningar är slutna utbildningstillfällen för en viss målgrupp (t.ex. anställda i en viss kommun/skola osv) och är alltså inte öppna för utomstående. Annars föreläser jag också flitigt på Misa Kompetens SE-utbildningar, men eftersom de kostar rätt så många tusenlappar att delta i är de sällan aktuella för privatpersoner utan är snarare avsedda för yrkesverksamma som får en SE-utbildning betald av arbetsgivaren.

Anmäl dig senast den 20 april

Men nu har jag alltså en öppen föreläsning som vem som helst kan anmäla sig till, och det blir den 25 april 2022 i Kalmar mellan klockan 18 och 20. Föreläsningen handlar alltså om Aspergers syndrom/autism ur ett inifrånperspektiv. Sista anmälningsdag är den 20 april vilket alltså är redan i övermorgon. Anmälan görs till kalmar@autims.se så det är inte mig du ska anmäla dig till utan mejladressen ovan. I anmälan ska du skriva ditt namn samt ange adress, mobilnummer och även meddela om du har allergi och behöver specialkost på fikapausen.

Kostnad

Kostnaden för att delta i föreläsningen är 140 kr för medlemmar i Autism- och Aspergerföreningen i Kalmar län samt 300 kr för personal och icke-medlemmar. Betalningen görs via plusgiro 852612-1 senast 20 april 2022, och i meddelanderaden ska du ange ditt namn!

Adress

Och just det ja, adressen behöver du också. Den är Skeppsbrovägen 49 (Kalmarsalen). Men som sagt måste du som vill komma anmäla dig och betala avgiften senast den 20 april så det går tyvärr inte att bara dyka upp. Hoppas vi ses!

Glöm inte att dela det här inlägget på exv. Facebook, X, WhatsApp m.fl.:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Genom att skriva en kommentar accepterar du mina kommentarsregler.

Man kan boka mig för en föreläsning, köpa min bok, fråga mig om autism och följa min blogg.

Var inte rädd att be om hjälp om livet känns hopplöst! Här är en lista på stödlinjer och telefonjourer som du kan kontakta om du behöver stöd. Ring 112 om du har allvarliga suicidtankar.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Reklam för min bok

Min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att köpa på Gothia Kompetens.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via push-aviseringar (den vita bjällran med blå bakgrund). Man kan också följa min blogg via Facebook, Instagram eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Senaste svar på alla blogginlägg

  1. Man bör gå med i a-kassan så fort som möjligt när man har börjat jobba. Vilken a-kassa man bör gå…

  2. Att kontrollera hur ett myndigt barn använder sina pengar är en form av ekonomiskt våld. https://kronofogden.se/forebygg-ekonomiska-problem/stod-i-arbetet/se-det-ekonomiska-valdet Tänk också på att…

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *