Kategorier
Paulas blogg

Tävla och vinn min bok

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Den här veckan får ni läsa om mig och min Aspergers syndrom i tidningen Året Runt! Ni har även en chans att tävla och vinna ett ex av min bok På ett annat sätt: mina erfarenheter av Aspergers syndrom: ett autismspektrumtillstånd (Sivart Förlag, 2013).

20150310_213124

8 svar på ”Tävla och vinn min bok”

Wow! Är det verkligen du på den där bilden? Du är definitivt väldigt vacker!! Gratulerar till publiceringen, det var ett mycket bra tillfälle att sprida information om Aspergers syndrom till en större publik.

Tack så mycket! 🙂 Ja, det är jag på bilden, och den är tagen i december 2014, alltså för 3 månader sen. Jag får ofta höra att jag ser olika ut på varje bild, men om det stämmer eller inte har jag ingen aning om 😉

Svara

Har inte kommit upp på hemsidan än. Får väl avvakta. 🙂
Går det att köpa tidningen i butik annars?

Jag tror inte att Året Runt kommer att lägga upp artikeln på deras hemsida faktiskt, de flesta tidningar brukar inte lägga ut sådana här artiklar för de vill ju att människor ska köpa tidningen istället 😉 Men jag tror absolut att tidningen går att köpa i butik! Om du hittar Året Runt i butik, kolla gärna isåfall att jag verkligen är med i det numret för jag vet inte vilket datum tidningen säljs i butik. Men jag fick hem ett ex i brevlådan igår.

Svara

Du är en bra förebild och lysande stjärna för oss med AS Paula 😉 Bra att du kan sprida informationen även till en äldre läsekrets i och med ditt reportage i tidningen. Jag har för mig att Sofia från Ågesta också deltog i den tidningen gför många år sedan.
Hur gör man för att delta i tävlingen om din bok?

Ett stort tack, Fredrik! 🙂 Ja, det är nog många äldre personer som läser Året Runt. Min mamma prenumererar faktiskt på det, de skickar det till henne i Finland. Hon läser tidningen för att uppråtthålla sin svenska så att hon inte glömmer språket. Sofia har inte varit med i Året Runt vad jag vet, men däremot var hon en gång i Allers. Men jag kan ha fel!

Jag får tyvärr inte skriva tävlingsreglerna i bloggen eftersom det är Året Runt som arrangerar tävlingen. Men reglerna står i tidningen! Om du köper tidningen, kolla gärna för säkerhets skull att det är rätt nummer så att du inte köper tidningen i onödan.

Svara

Vad tråkigt! Nu vet jag inte om Året Runt säljs alls i Norge i större affärer som säljer utländska tidningar, men om inte så kan du mejla till Året Runts redaktion och fråga om de skulle kunna skicka tidningen till dig. Här finns kontaktuppgifterna till redaktionen:

http://aretrunt.se/kontakt/

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *