Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Sista chansen att boka en föreläsning om Aspergers syndrom till Er arbetsplats!

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu är det sista chansen för arbetsplatser att boka en kostnadsfri föreläsning om Aspergers syndrom via projektet Vägar till jobb! Detta erbjudande gäller endast arbetsplatser och Arbetsförmedlingar, och vi tar emot bokningar fram till våren så länge det fortfarande finns pengar kvar i vår budget. Så boka gärna en föreläsning så fort som möjligt så att Ni inte missar chansen!

Projektföreläsningarnas syfte är att förmedla hur det är en anställd med Aspergers syndrom och vilka fördelar det finns i att anställa en Aspergare samt leverera konkreta tips och metoder. Längden på föreläsningen är oftast en timme, men det går även att boka en kortare föreläsning om Ni önskar. Föreläsningen är kostnadsfri, och det tillkommer inga rese- eller andra kostnader. Så ta chansen nu och boka en projektinformatör till Er arbetsplats! Alla vi projektinformatörer har egen Asperger-diagnos och erfarenhet av att föreläsa.

Jag har redan hunnit boka en del föreläsningar under våren, så jag kan inte garantera att jag kan komma på önskat datum, men jag har fortfarande en del lediga tider i februari och mars. Om arbetsplatsen ligger långt från Storstockholm, är det möjligt att projektet skickar dit någon annan än mig om vi har någon annan projektinformatör som bor i närheten. Innan jag kan tacka ja till ett uppdrag, måste jag ha projektledarens godkännande.

Om Ni är intresserade av att boka en gratis föreläsning om Aspergers syndrom, kontakta mig via min hemsida. Andra ställen än arbetsplatser får naturligtvis boka mig också för föreläsningar, och då skräddarsyr jag gärna föreläsningen efter Era önskemål. Kontakta mig för prisinformation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *