Kategorier
Paulas blogg

Sista anmälningschansen för föreläsningarna i Karlstad

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Hej på er alla! 🙂

Jag tänkte passa på att påminna er om att imorgon onsdag är det sista chansen att anmäla sig till föreläsningarna i Karlstad som kommer att hållas den 9/4! Vem som helst får anmäla sig även om målgrupperna är personal i skolan och förskolan.

Föreläsningen för skolpersonal kommer att vara mellan kl 13 och 16, och då kommer jag bland annat berätta hur min skoltid var, hur Aspergers syndrom kan visa sig hos skolbarn i skolan och ge tips om strategier och bemötande.

Föreläsningen för förskolepersonal kommer att vara mellan kl 18 och 21, och då kommer jag fokusera föreläsningen på Aspergers syndrom hos förskolebarn samt berätta om min egen barndom och även ge tips på vilka saker som kan vara bra att tänka på när man har ett barn med speciella behov i sin förskolegrupp.

2 svar på ”Sista anmälningschansen för föreläsningarna i Karlstad”

Vilken beundransvärd person du är Paula! Jag är en tjej med AS och ADHD (plus säkert några diagnoser till som ännu inte uppräckts 😉 . Jag söker ofta på Google för att hitta lösningar på problem & funderingar jag har- och hela tiden ”hamnar” jag på din blogg när jag googlar 😉
Du gör ett sånt viktigt jobb för oss som inte känner att vi kan prata med nån eftersom ingen förstår osv! I love your blog!
Som jag uppfattat det så trivs du inte i grupp och du föredrar för det mesta att vara ensam (?). (ork har nog en del med de sakerna att göra också? ) men men.. Vet du, det är synd faktiskt! (Du: What??!) jo missförstå mig rätt: jag tycker inte synd om DIG pga att du väljer ensamheten- utan om alla som då inte får umgås med en sån söt, stilfull, cool, smart och spännande tjej som du är! :). Jag skulle nog tycka att du var asball och superskoj att hänga med, om vi nånsin möttes IRL! :). Säkert många killar (& tjejer?) skulle vilja ha dig som flickvän; du är jättesöt, välvårdad, rolig och intelligent tjej! (Nej jag har kille, jag är ej av den senare kategorin hehe ;).
Och nu menar jag inte att du är alla dessa saker ”trots att du har Asperger”! Nej, många normalstörda har INTE dessa kvalitéer jag nämnde! 🙂
Du skriver väldigt intressant och bra, lättbegripligt och sakligt! (till skillnad från de flesta ”storbloggare”!, hmm). Och på bilden på din header ser jag att du är förmodligen en sån som har de flesta kvalitéer jag söker hos en kompis!
Ville bara tala om det..! :). Take Care!

Ett stort tack för dina fina ord, Diva! Jag blir så otroligt glad över att höra det <3 Jag blir alltid så lycklig varje gång jag får sådana här underbara kommentarer, det är det som gör att jag orkat fortsätta blogga och föreläsa 🙂

Det som gör att jag lätt kan hamna ensam (förutom det faktum att jag trivs ensam med mina specialintressen ;-)) är att jag har annorlunda behov och inte orkar göra aktiviteter som andra vill göra. Pga att jag har svårt att automatisera, tycker jag att det är jobbigt att göra aktiviteter som att bowla, spela biljard osv. När jag träffar andra människor, vill jag helst bara sitta stilla och prata, men de flesta andra människor blir rastlösa efter ett tag och vill hitta på något eller åtminstone se på film tillsammans. Ett förhållande är också svårt för mig att få att fungera för jag vill/orkar träffas sällan. Det finns nog inte så många killar som skulle gå med på att ha ett seriöst förhållande samtidigt som man endast träffas några gånger i månaden, och bara några timmar åt gången. De flesta vill att man sover över hos varandra jämt osv, och det blir för mycket för mig. Lägg därtill att jag har otroligt svårt för att bli kär. Men men, kanske träffar jag någon i framtiden! 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *