Kategorier
Paulas blogg

Paula i Mellanöstern, del 2

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu börjar min sociala kvot snart bli överfylld! Trots att jag tycker att det är fruktansvärt roligt att träffa nya människor och jag haft spännande diskussioner med underbara människor från en del olika länder om hur man ser på Aspergers syndrom och autism i deras hemländer, har alla intrycken tagit mig på krafterna. Så när jag åker hem i slutet av veckan, kommer det nog bli en lång återhämtning. Vilken tur att jag inte har några föreläsningar inbokade nästa vecka, så jag kommer få landa lite i Sverige innan det blir dags för föreläsningen i Finland.

Med detta sagt har det absolut varit värt det att komma hit till Kuwait så jag ångrar inte en sekund över att ha tackat ja till denna föreläsning. Jag har träffat så många underbara människor från bland annat Danmark, USA, Kuwait, Sydafrika och Bangladesh. Jag har blivit presenterad för den saudiska prinsessan Samira och fick redan en föreläsningsförfrågan till Saudi Arabien. Jag har pratat med människor som eventuellt vill ge ut min bok på engelska och arabiska, vilket är perfekt! Jag har ju själv översatt bokmanuset till engelska, men den arabiska översättningen skulle någon annan behöva göra åt mig.

Trots att jag egentligen inte är intresserad av att se sevärdheter, ville jag ändå se lite grann hur det ser ut i Kuwait City. Så jag, Stephen och några andra hotellgäster bad om att få en skjuts till stan där vi bland annat fick se Kuwait Tornet, marknaden och det pampiga köpcentrat Marina Mall.

20141110_170857 20141110_163902

2 svar på ”Paula i Mellanöstern, del 2”

Det här är ju jättespännande och vänta på dina berättelser,hoppas det blir många delar som typ 10 delar eller så..haha.Man är ju som en liten unge som inte orkar vänta till del 3

Vad roligt att du tycker att det är spännande att läsa 🙂 Jag önskar också att det blev typ 10 delar eller mer men tyvärr åker jag hem redan på fredag 🙁 Hoppas föreläsningen i Saudi Arabien blir av, isåfall kommer det bli fler delar!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *