Kategorier
Paulas blogg

Öppet Hus ikväll

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Ikväll var det Öppet Hus hos oss på Ågesta Folkhögskola! Jag satt utanför personalrummet och sålde min bok På ett annat sätt: mina erfarenheter av Aspergers syndrom – ett autismspektrumtillstånd och svarade på människors frågor om informatörslinjen. Det var roligt att få prata med nya människor och träffa gamla klasskamrater som jag inte träffat sedan vi hade Öppet Hus förra året.

Öppet Hus var mellan kl 15 och 19, och jag hade tänkt att det skulle bli en lång tid att sitta ner vid ett bord. Därför hade jag planerat att jag skulle fördriva tiden med att planera veckans föreläsning för jag ska till Finland imorgon och föreläsa om Aspergers syndrom för studenter på en yrkeshögskola. Men jag hade människor att prata med hela tiden och blev därför chockad över att upptäcka att klockan redan hade hunnit bli halv sju och att jag inte hade hunnit tänka alls på föreläsningen! Så jag får göra det under båtresan imorgon istället.

20150210_154830

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *