Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Misa kommer att fira 25 år i Västerås

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu har det blivit 2019, vilket betyder att Misa AB fyller 25 år i år! Ni som inte vet vad Misa är så är det en arbetsinriktad daglig verksamhet för personer som har svårt för att komma ut i arbetslivet. Det kan handla om personer med fysiska eller fysiska funktionsvariationer, personer med olika typer av sjukdomar, psykisk ohälsa eller de som av andra skäl haft det svårt på arbetsmarknaden. Misa gör med andra ord en mycket viktig insats! Själv arbetar jag ju på Misa Kompetens som är ett systerbolag till Misa AB.

Jag kommer att föreläsa om Aspergers syndrom i Västerås

Nu i år är det alltså dags för Misa AB att fylla 25 år, vilket självklart kommer att firas. På tisdagen den 22:a oktober är det dags för ett firande i Västerås, och jag kommer att föreläsa om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspekiv i samband med firandet. Jag kommer att ta upp saker som svårigheter, styrkor, bemötande, strategier och mycket annat som är viktigt att känna till, och föreläsningen passar för alla: yrkesverksamma, anhöriga och självklart även oss med egna diagnoser!

Vem som helst får anmäla sig

Vill ni veta vad det allra bästa är? Jo, vem som helst får anmäla sig till firandet, så ni som gärna vill komma och höra mig föreläsa behöver inte vara knutna till Misa på något sätt. Dock måste man anmäla sig i förväg och det finns tyvärr ett begränsat antal platser, så ni som gärna vill komma ska skynda er för att säkra er en plats! Jag vet att ni är några västeråsbor som mailat mig och frågat om jag kommer att föreläsa i trakterna någon gång, så nu har ni ett ypperligt tillfälle att anmäla er!

Dagen kommer att innehålla flera intressanta inslag

Självklart kommer dagen innehålla flera andra intressanta inslag än bara min föreläsning. Vår grundare Lennart Jönsson kommer att berätta om Misas historia, det kommer att vara soffsamtal mellan arbetsledare och deltagare, det kommer att bjudas på lunch och dagen kommer att avslutas med tårtkalas med en tillhörande frågestund.

Firandet kommer att börja kl 11 och sluta kl 15. Ni som är sugna på att anmäla er ska göra det via den här länken. Hoppas vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *