Kategorier
Paulas blogg

Minisemester i Stockholms skärgård

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

De här dagarna har jag varit hemma hos min föreläsaragent Lotta och planerat höstens föreläsningar tillsammans med henne. Hon bor i Stockholms skärgård, så det har samtidigt varit en trevlig minisemester för mig.

Jag har t om klarat av att sova över hos henne, vilket absolut inte är någon självklarhet när det gäller mig eftersom jag inte tycker om att sova över hos andra. Men Lotta har liksom jag Aspergers syndrom, och därför förstår hon mitt behov av 12 timmars nattsömn och andra speciella behov. Jag har haft roliga men intensiva dagar hemma hos henne.

20150625_191605

4 svar på ”Minisemester i Stockholms skärgård”

Det verkar jobbigt att bo ute i skärgården men det kanske är lugnt och stilla jämfört med att bo i stan.

Om jag hade körkort och bil, skulle jag nog trivas där ganska bra, tror jag, iaf på somrarna. Om man har bil, gör det inte så mycket att det inte finns några affärer i närheten och man kommer ändå rätt så snabbt in till Stockholm. Men om man är beroende av att åka kommunalt, skulle det nog bli jobbigt.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *