Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism Paulas blogg

Min föreläsning i World Autism Congress i Kuwait närmar sig!

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu har jag börjat inse att min föreläsning i World Autism Congress i Kuwait har börjat närma sig i stormsteg! Nu är det bara drygt fyra månader kvar innan det är dags! Det känns riktigt spännande, och jag har redan börjat planera föreläsningen. Egentligen brukar jag inte planera mina föreläsningar så här långt i förväg, men eftersom det är ett riktigt stort evenemang och jag fått höra att jag får förbereda mig på flera tusen åhörare, känns det som att det är bäst att påbörja planeringen redan nu. Det kommer att bli riktigt intressant att se hur de ser på Aspergers syndrom / autismspektrumtillstånd i Mellanöstern.

Bekräftelsen på att föreläsningen verkligen skulle bli av kom någon gång i vintras, men jag fick  föreläsningsförfrågan redan någon gång 2012 om jag minns rätt. På den tiden tänkte jag att det var jättelångt kvar till november 2014, men förra veckan insåg jag att det nu inte är så långt kvar till dess längre! Och då insåg jag också att det börjar bli dags att påbörja planeringarna. Jag tycker att det är fint att de värdesätter föreläsningar om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv i andra länder också, och jag har verkligen börjat se fram emot resan.

föreläsning

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *