Kategorier
Paulas blogg

Kommentarer som hamnat i skräppostmappen

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Som jag skrev förra året, har vissa av kommentarer hamnat i skräppostmappen. Jag försöker gå igenom skräppostmappen regelbundet och publicera de kommentarer som råkat hamna där, men om någon av er kommenterat min blogg den senaste tiden och kommentaren inte blivit publicerad, ber jag hemskt mycket om ursäkt om jag missat kommentaren! Jag försöker självklart göra mitt bästa att ingen av era kommentarer hamnar där! 🙂

2 svar på ”Kommentarer som hamnat i skräppostmappen”

Jag tror alla mina kommentarer har blivit publicerade men jag vet att var och varannan kommentar jag postade försvann förut. Jag gissar att problemet beror på att spamfiltret är för restriktivt inställt. Det kan vara svårt att hitta en bra balans mellan att filtrera bort spam utan att filtrera bort riktiga kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *