Kategorier
Paulas blogg

Imorgon kommer jag prata om asperger i finsk tv!

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Imorgon kväll klockan 20:05 svensk tid kommer jag berätta om hur det är att ha Aspergers syndrom i finsk tv i direktsändning, och programmet går att se på Yle-Arenan. Programmet heter Fredag (Perjantai på finska). Tyvärr kommer hela programmet vara på finska, och eftersom det är direktsändning kommer det inte finnas någon svensk text, så endast ni som kan finska kommer att kunna följa programmet.

Jag har haft mer än vanligt den här veckan. Imorgon kommer jag flyga till Tammerfors i Finland där programmet kommer att sändas, och i bästa fall kommer jag hinna åka till hotellet från flygplatsen och lämna resväskan där samt vila en stund, men annars kommer jag åka direkt från flygplatsen till TV-huset. På lördag kommer jag flyga tillbaka till Stockholm, och när mitt flyg landat på Arlanda måste jag åka direkt därifrån med min resväska till ett bröllop jag blivit bjuden på här i Stockholm. Bli alltså inte oroliga om uppdateringarna i bloggen blir lite glesare än vanligt den här veckan! 🙂 Efter att jag hämtat mig från Finlandsresan och bröllopet kommer jag så klart skriva ett blogginlägg om allt och berätta för er hur det gick i Tammerfors.

8 svar på ”Imorgon kommer jag prata om asperger i finsk tv!”

Det där låter som en mardröm för mig , och dessutom ett bröllop direkt när du kommer hem . Du får nog vila minst en månad efter en sådan resa

Ja det har vekligen varit jättemycket! Nu har jag legat i sängen i princip hela tiden i två dagar efter tv:n och bröllopet och jag har fortfarande inte återhämtat mig. Men jag antar att min kropp behöver vilan för jag börjar så småningom må lite bättre och jag orkade till och med logga in i bloggen nu 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *