Kategorier
Paulas blogg

Idag kommer jag berätta om Aspergers syndrom i radio

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Idag kommer ni som kan finska höra mig berätta om asperger och min nya bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom i Sverigesradios finskspråkiga kanals eftermiddagsprogram som sänds från 13 till 14:45. Min del kommer att börja ungefär vid 13:15 och kommer att vara ungefär 20 minuter. Tyvärr kommer hela programmet vara på finska, så endast ni som förstår finska kommer att kunna följa programmet. Programmet kan bland annat lyssnas på Sisuradios hemsida eller Sveriges Radio-play appen.

Nu bär det av mot Radiohuset! 🙂

Ett svar på ”Idag kommer jag berätta om Aspergers syndrom i radio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *