Kategorier
Paulas blogg

Idag börjar min höstsemester

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Idag börjar min höstsemester! Eller rättare sagt kommer den börja på måndag för helgerna brukar inte räknas som semesterdagar men jag kommer alltså inte jobba alls fram tills den 16:e september. I mina ögon började min semester egentligen redan igår efter att jag och Mimmi hade avslutat gårdagens uppdrag.

Fick avbryta sommarens semester i förtid

Jag fick avbryta min semester i förtid i juli eftersom jag oväntat fick ett extraskrivuppdrag (som för övrigt kommer att publiceras den 11:e september, kommer självklart länka till den på bloggen) och därför fick jag ta en extrasemestervecka nu på hösten. Men det gör absolut inte mig något att behöva avbryta semestern, tvärtom tycker jag att det är skönt att ledigheten blir lite utspridd.

Kommer att spendera semestern med pojkvännen

Jag kommer att spendera hela höstsemestern med pojkvännen. Under min semester i juli hade jag ju bloggen helt frivilligt öppen hela tiden och jag bloggade flitigt varje dag, men får se hur det kommer att bli under den här semesterveckan.

Det är fullt möjligt att jag kommer att fortsätta blogga som vanligt varenda dag under höstsemestern eller så kommer det bli blogginlägg lite mer sällan så som varannan eller var tredje dag. Eller så kommer jag ta det lugnt med bloggen fram tills den 16:e. Den här gången kommer jag inte planera alltför mycket, och jag kan därför inte lova med säkerhet att det kommer att bli ett blogginlägg varenda dag under min semester! Vi får se hur det blir 🙂

Det kommer att bli ett blogginlägg den 11:e september

Dock kan jag lova en sak med säkerhet: det kommer definitivt bli ett blogginlägg den 11:e september! Det är nämligen då min krönika kommer att bli publicerad. Jag har lovat att inte sprida länken till krönikan innan publiceringsdatumet, men så fort den blivit publicerad den 11:e så kommer jag sprida länken både på bloggen och Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *