Kategorier
Paulas blogg

Glad påsk!

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Jag vill passa på att önska er alla glad påsk! Eftersom jag gjort mycket mer än vad jag brukar den senaste tiden och jag har sovit mindre tänkte jag ta en bloggpaus under påsken för att vila upp mig. Hoppas ni får en härlig påsk, alla mina bloggläsare! Vi hörs efter påskhelgen 🙂

16 svar på ”Glad påsk!”

Glad Påsk till dig fina Paula! Vila nu upp dig ordentligt och sov så mycket du behöver 🙂 ! Tack för alla dina underbara och lärande insikter, som du delar med dig av till oss – tack vare dig så kan jag bemöta min nära anhörig med AS på ett mycket bättre sätt och vi har fått en mycket bättre relation istället för den låsta situation som vi tidigare hade. /Påskkram

Hej!
Önskar dig också en skön påsk. Jag heter Gunilla och har en pojk på 25 med aspberger. Håller på att läsa din andra bok nu. Vill bara säga att det är skönt att läsa allt du skriver. Tack för att du givit ut dem. Med vänlig hälsning Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *